Változások a kosárlabda szakosztály működésében

2014.02.13, 12:26 Kosárlabda


Előzetes megállapodás alapján 2014. július 1-től a Kosárlabda szakosztály technikai vezető munkakörét Pavlik Jan fogja ellátni. A paksi kosárlabda szimpatizánsok számára minden bizonnyal nem kell bemutatni az új technikai vezetőt, aki korábban szép és mindenekelőtt sikeres éveket töltött el a klub kötelékében. Két alkalommal bajnoki címet, egy alkalommal pedig kupagyőzelmet ünnepelhetett a csapattal, és igazi közönség kedvencnek számított. Jelenleg Csehországban pattogtat, ám idény végén felhagy az aktív játékkal, és Pakson technikai vezetőként folytatja tovább.

2014. február 15-től Winter Gábor megbízásos szerződés keretében a szakosztály munkáját kommunikációs felelős munkakörben fogja támogatni. Winter Gábor sem ismeretlen a paksi kosárlabda szimpatizánsok számára, hiszen hosszú éveken át erősítette a törzsszurkolók táborát. Az utóbbi időben az egyik hazai internetes kosárlabda portál munkatársaként írt a mérkőzésekről, illetve társadalmi munkában több területen is igyekezett segíteni a klubnak.

A 2014. július 1-ig terjedő időszakra a technikai vezető munkakört Somodi András a szakosztály intézője és Winter Gábor fogják ellátni meghatározott feladatmegosztás keretében.

Reményeink szerint, ezzel az új felállással a szakosztály előre tud lépni a szurkolói kapcsolatok, a kommunikáció és a napi működés terén, így hosszú, sikerekben gazdag időszak elé néz.

 

Tóth János
szakosztályvezető