Új szolgáltatás a honlapon

2009.11.11, 02:01 Kosárlabda
Kedves Látogatóink!Honlapunkat új szolgáltatással bővítettük. Ezentúl a cikkekhez megjegyzéseket, hozzászólásokat fűzhetnek regisztrált felhasználóink. A hozzászólásokat minden látogató olvashatja cikkeink végén.

 A bejegyzés írását azért kötjük regisztrációhoz, hogy ezzel csökkentsük az esetleges kultúrálatlan, nem ide illő hozzászólásokat (bár reméljük, ilyenek nem lesznek.) A regisztráció Önnek csak egy-két perc, fájdalommentes, csak egy email címre lesz szüksége hozzá.

Ha regisztrálni szeretne, kérjük kattintson a bal oldali Bejelentkezés doboz Fiók létrehozása hivatkozásra. A regisztrációval Ön automatikusan elfogadja az alábbi Hozzászólási szabályzatot:

 

 

Hozzászólási Szabályzat 

 

Az ase.hu portál üzemeltetője az Atomerőmű Sportegyesület.

1. A portál cikkeihez csak regisztrált felhasználóknak van lehetősége hozzászólni.

2. A hozzászólások publikusak, azokat bárki (nem csak regisztrált felhasználók) olvashatja.

3. E nyilvános kommunikációban mindenki saját felelősségére vesz részt.

4. Az üzemeltető nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

5. A portál adminisztrátorainak joguk van a hozzászólási szabályzattal ellentétes bejegyzéseket moderálni, törölni, súlyos esetben a felhasználó regisztrációját megszűntetni.

6. A felhasználók nem használhatják a hozzászólási felületet olyan információk elhelyezésére, melyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket, ill. mások személyiségi jogait.

7. Moderálásra kerülnek a jó ízlést sértő, másokat lejárató, gyűlöletre uszító, rasszista, ill. mások vallási- vagy nemzeti hovatartozását sértő bejegyzések.

8. A hozzászólási felület nem használható reklámtevékenység folytatására.

9. A hozzászólások automatikusan jelennek meg, a moderátoroknak utólagosan joga van bármely bejegyzés moderálására, törlésére, ezzel kapcsolatban nem számonkérhető.

10. Az üzemeltető fenntartja a jogot a hozzászólási felület szolgáltatás korlátozására, felfüggesztésére, megszűntetésére.

11. Az üzemeltető fenntartja a jogot jelen szabályzatot többszörösen megszegő felhasználók szolgáltatásból kizárására (regisztráció törlés, IP korlátozás, stb.) 

12. A regisztrációval a felhasználó automatikusan elfogadja a Hozzászólási Szabályzatot. 

 

 

Reméljük új szolgáltatásunk elnyeri tetszésüket, a későbbiekben további szolgáltatás bővítést tervezünk a portál közösségi jellegének erősítése irányában.

 ase.hu