Újra munkában a csapat

2016.12.29, 21:28 Kosárlabda
Ryan Watkins is megkezdte a munkát a társakkal, Medve Máté - térdműtétje után - azonban még hosszú hetekig nem lesz bevethető.  

 

Tíz napos pihenő után, december 29-én megkezdte a csapat a téli szünet utáni felkészülést. A csapat kerete sajnos nem volt teljes, Medve Máté ugyanis még karácsony előtt, a Pécs elleni mérkőzést követően - ahol 20 ponttal terhelte meg az ellenfél gyűrűjét - megműttette sérült térdét, mely rengeteg kellemetlenséget okozott neki az ősz folyamán. A műtét során több letört porcdarabot is eltávolítottak csapatkapitányunk térdéből. A beavatkozás jól sikerült, a felépülés pedig 6-10 hetet vesz igénybe. Máté a körülményekhez képest jól érzi magát, és természetesen nem pihen, hanem erőnléti edzőnk segítségével már javában dolgozik a rehabilitáció felgyorsításán.

Szintén ezen dolgozik Ryan Watkins, aki úgy tűnik, reményeinknek megfelelően jó állapotban érkezett vissza Amerikából, ahol végigdolgozta az elmúlt két hónapot. "9-én ennek megfelelően be is csatlakozott a közös munkába, és bár természetesen érzi még a sérült testrészét, de gyakorlatilag minden feladatot el tudott végezni a társakkal együtt. Természetesen ő is végez pluszt munkát Valciukaitis edzővel, aki speciális gyakorlatokkal segíti abban, hogy minél előbb utolérje magát. Ha minden rendben megy, hamarosan élesben is bevethető lesz centerünk, de hogy ez már a Kecskemét elleni, szombati mérkőzésen megtörténik-e, az még egyelőre nem dőlt el.