Újabb karantén!

2020.11.05, 18:48 Kosárlabda
Csapatunkból hét játékos érintett.

Kedves Szurkolóink!

Ezúton szeretnénk értesíteni mindenkit arról, hogy a november 7-i Naturtex-SZTE-Szedeák elleni bajnoki mérkőzésünk elmarad, ugyanis az Egis Körmend csapatában egy pozitív koronavírus teszteredmény lett. Mivel csapatunk kedden csapott össze a vasiakkal, ezért az ÁNTSZ-el való egyeztetés után azok a játékosok, akik egyszerre voltak pályán a koronavírusos sportolóval hatósági karanténba vonulnak november 13-ig. Ez hét embert érint a csapatunkból, így értelemszerűen nem tudunk kiállni a következő bajnoki mérkőzésünkön.

Az elővételben vásárolt jegyek árát az ASE irodában munkaidőben (H-CS: 8:00 – 12:00, 13:00-17:00, P: 8:00-12:00) visszatérítjük.

Előreláthatólag a november 14-i Kaposvári KK elleni mérkőzésünk sem kerül megrendezésre.

Sajnos még egy rossz hír árnyékolja be csapatunk mindennapjait. Valerio-Bodon Vincent a Körmend elleni mérkőzés negyedik negyedében sérülést szenvedett. A sportorvosi vizsgálatok után kiderült, hogy a fiatal játékosunk bokája komolyabban sérült, így Vincentre előreláthatólag néhány hét kényszerpihenő vár.

Lóránt Péter, Kovács Ákos, Pupp Bence és Ian Baker hétfőtől teljes értékű edzésmunkát végezhet, ugyanis a kardiológiai vizsgálatok után jó hírekkel szolgáltak az orvosok, így játékosaink visszakapják a sportorvosi engedélyüket.