SLAM

2009.09.10, 14:01 Kosárlabda
Új kosaras magazin a magyar piacon! Támad a SLAM!   A világ legismertebb, és legnépszerűbb Kosárlabda Magazinja, a SLAM hamarosan hazánkban is megjelenik, természetesen teljes egészében magyar nyelven.

A 15 éve az Egyesült Államokban alapított magazin sikerének titka, hogy igazán egyedi hangvételével, valamint exkluzív riportjaival, cikkeivel betekintést enged a sportág kulisszái mögé. Megismerteti az olvasót az NBA, az egyetemi bajnokság, a sportág legnagyobb egyéniségeivel, legérdekesebb eseményeivel.

Alapítása óta a SLAM igazi etalon lett a sportággal foglalkozó magazinok, de még a játékosok között is. Címlapján a játék legnagyobb egyéniségei kaptak helyet, így igazi elismerésnek számít, ha valaki a borítón pózolhat. (Allen Iverson eddig 12 alkalommal részesült ebben a megtiszteltetésben)

A SLAM magazin első hazai száma októberben a kosárlabda szezonok rajtjával egy időben jelenik meg. Így végre magyar nyelven is elérhetőek lesznek az amerikai magazin szaktekintélyeinek legjobb cikkei, amelyek kiegészülnek a hazai bajnokság, valamint az öreg kontinens legérdekesebb eseményeivel, legjobb játékosok riportjaival. Két szám között pedig a www.slamonline.hu gondoskodik róla, hogy az érdeklődők napi híreket, cikkeket, blogokat olvashassanak a kosárlabda világából.

Az előfizetők között minden hónapban sporteszközöket, pólókat, mezeket, labdákat sorsolnak ki, valamint a Fődíjat, ami egy kétszemélyes utat jelent a 2010-es All-Star Gálára a Dallas Cowboys stadionjába.

 

Bővebb infó, előfizetés:

 

WWW.SLAMONLINE.HU