Nick Williams interjú

2012.03.06, 13:53 Kosárlabda


 

A kivel legyen interjú következő kérdéseire Nick Williams válaszolt. Nick már játszott a piros-kék csapatban, a 2008-09-es bajnokságban, ahol arany érmet szereztünk. Williams tavaly decemberben csatlakozott újra az Atomerőmű csapatához.

 

- Az edző váltás óta sorban nyerjük a meccseket. Miben látod a javulást? Ennyire számított az új edző érkezése vagy éppen csak most tudtatok csapattá kovácsolódni?

- Igen, az edzőnek nagy érdeme van a sikerünkben. Körte, Kacsa és Ádi is nagyon jól játszanak, ők is sokat tesznek a sikerért.

- Már csak pár forduló van vissza az alapszakaszból és elkezdődik a rájátszás. Mit gondolsz hova érhet a csapat a szezon végére és kik azok a csapatok, akik megnehezíthetik a dolgunkat ?

- A kupát vagy a bajnokságot megnyerni nehéz feladat lesz, de biztosak vagyunk abban, hogy bárkivel fel tudjuk venni a versenyt.

- Beszéljünk kicsit a magánéletedről. A paksi közönség nagyon megszerette a kislányodat. Mi  a helyzet most velük, jól vannak?

- Most 6 éves, idén kezdte el az iskolát és nagyon imádja.

- Sok sportolónak van kabalája a meccs előtt. Esetleg neked is van valami meccs előtti szokásod?

- Csokit eszek minden meccs előtt.

- Profi kosárlabdázóként napi szinten edzésre jársz. Hétvégenként meccseink vannak. Ha nem a kosárlabda pályán vagy, akkor szabadidődben mit szoktál csinálni?

- FaceTime-ozok a lányommal.