Megkezdődik a bérletárusítás a 2019/20-as szezonra!

2019.09.08, 18:25 Kosárlabda
Egy nem mindennapi együttműködés is kezdetét veszi!

Szeptember 9-től megkezdjük a 2019/20-as szezonra szóló bérletek árusítását az ASE Csarnokban. Több dologban is eltérünk a megszokottól: Idén az Atomerőmű KSC Szekszárd és az Atomerőmű SE közösen vág neki az árusításnak, ami azt jelenti, hogy a megvásárolt ASE/KSC bérletekkel belépést biztosítunk a másik klub hazai mérkőzéseire is. Célunk az, hogy a szurkolókat közelebb hozzuk egymáshoz és fejlesszük a térség sportkultúráját.

A másik újítás az, hogy idéntől már OTP SZÉP kártyával is elérhető a bérletvásárlás. A szabadidő zsebből tudjuk levonni az összeget internetes zárolással. Arra kérjük azon szurkolóinkat akik OTP SZÉP kártyával szeretnék megvásárolni a következő szezonra szóló bérleteiket, hogy ezt munkaidőben tegyék meg az ASE Sportcsarnok irodájában az alábbi időpontokban:

-Hétfő-Csütörtök: 8:00-12:00 és 13.00-16.00

-Péntek: 8:00-12:00

Felhívjuk továbbá a kedves szurkolók figyelmét, hogy 2019.09.15-ig megtartjuk mindenkinek a tavalyi bérletes helyét, így akinek van bevált helye annak lehetősége lesz ugyanoda kérni a bérletet az idei szezonra is. Szeptember 16. hétfőtől pedig bárki vásárolhat bármilyen helyre szóló bérletet.

A bérletek ára a tavalyiakhoz képest változatlanok!

A Morgen Ferdinánd Emléktorna mérkőzései alatt kizárólag készpénzes bérletvásárlásra lesz lehetőség.

HAJRÁ ASE!