Javulnunk kell a sikerhez

2016.10.28, 18:18 Kosárlabda
Legalább úgy, de inkább jobban kell játszanunk, mint tettük azt a Sopron ellen az első fordulóban, ha győztesen szeretnénk távozni Kaposvárról.

 

NB1 - Alapszakasz, 5. forduló
Kaposvári KK - Atomerőmű SE
2016.10.29. 18:00
Kaposvár
V: Kapitány G., Ádám J., Kulcsár T. (Várhalmi Zs.)

Várható kezdőcsapatok:

KKK: Wisseh - Duren - Cooke - Hendlein - Simms

ASE: Kovács - Medve - Samenas - Forte - Tiby

 

Fekete Ádám: Mindkét csapat nagy nyomás alatt van, mindkettőnek szüksége van a győzelemre, hiszen az előző forduló egyik együttesnek sem úgy sikerült, ahogy várta. Tudom jól, hogy mi csapatunk és a Paks is ennél sokkal többre képes. Nehéz megmondani, hogy ki milyen formában lesz, mi elsősorban azon dolgozunk, hogy a mentális dolgainkat rendbe tegyük. Ebben a tekintetben nagy változást várok a csapattól, és ha nehezen is, de hazai pályán be kell húznunk ezt a meccset. Nyilvánvaló, hogy a Paksnál is vannak problémák, új csapatuk van, más a magyar keretük, ezért időre van szükségük. Amit a táblázat jelenleg mutat, az nem reális azzal, hogy az Atomerőmű milyen képességű és erősségű együttes. Nem lesz hiányzónk, mindenkire számíthatok a mérkőzésen.

Gediminas Petrauskas: Egész héten próbáltuk fejleszteni a játékunkat, védekezésben és támadásban is. Célunk, hogy jobb kosárlabdát tudjunk nyújtani annál, mint amit az elmúlt meccseken mutattunk. A Kaposvár sem a legjobb meccsén van túl, de tisztában vagyunk vele, hogy a vendéglátóink sokkal jobban is tudnak játszani, mint ahogy tették a legutóbbi mérkőzésükön. A centerüknek még időre van szüksége a beilleszkedéshez, de remek irányítóval, és veszélyes dobójátékosokkal rendelkeznek. Jó csapathoz látogatunk, és biztos vagyok benne, hogy egy jó meccset fogunk tudni játszani. A sérült Watkinson kívül mindenki pályára tud lépni.

Kép: bb1.hu


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%