Gulyás Milán is velünk tart jövőre!

2022.06.21, 08:27 Kosárlabda
A 2022/23-as szezonban is piros-kék mezben lép pályára.

Milánnal plusz egy évet hosszabbítottunk. A magyar játékos az előző szezont kényszerpihenőn töltötte, miután két bokaműtéten is átesett. A rehabilitációja jól sikerült és teljes erőbedobással készül a visszatérésre.

“A tavalyi szezon nem úgy sikerült, ahogy terveztük sem csapat szinten, sem egyénileg. Kétszer műtöttek meg egy éven belül, a klub viszont végig mellettem volt, így nem is volt kérdés mit válaszoljak, amikor a hosszabbításról volt szó. Bizakodóan állok a következő évadhoz, mindenképpen a klubhoz és a városhoz méltó szezont szeretnénk futni.”
-mondta Gulyás Milán

“Milán már picit rutinosabb, hiszen játszott már más csapatokban is, de fontos lesz, hogy a sok kihagyása és a sérülése után “visszahozzuk”. Itt is szeretném elmondani azt, amit a Pajor Dávid esetében nyilatkoztam, fontos, hogy a paksi nevelésű játékosok is szerepet kapjanak a felnőtt csapatban. Nagy sikert ért el a paksi U16-os csapat idén, ebből is látszik, hogy van utánpótlás az Atomvárosban. Örülök, hogy Milán is velünk tart a következő szezonban.”
-nyilatkozta Csirke Ferenc vezetőedzőnk