Elindult a Sportmatrica Mánia!

2013.10.09, 16:48 Kosárlabda
Kedves érdeklődő gyerekek, fiatalok! Kedves sportszerető szülők!

Megjelentek a Magyar Sportmatricás gyűjtőalbumok és a 8 db-os sportmatrica csomagok!
A Kézilabda, Vízilabda és Kosárlabda első osztály férfi bajnokságainak csapatai, a Magyar válogatott és a külföldön játszó magyar játékosok teljes mezőnyével!
Hogy még izgalmasabb legyen, az albumok érdekes sportág ismereti tudnivalókat nyújtanak nem csak a sportágakról, sportolókról is! A sportágak képviselőivel, vezetőkkel és játékosokkal közös összefogással megvalósuló Sportmatrica Mánia törekvése, hogy a Magyar Sportmatricás albumokkal és a látványos akcióképes matricákkal, a kiváló sportolókon keresztül Neked is még nagyobb kedvet csináljunk a sporthoz. A számozott matricákon keresztül a sportág történelmével és a magyar sport meghatározó egyéniségeivel és világsztárjaival is találkozol.
Megismerheted a klubokat, összeállíthatod a csapatokat és lehetsz edző, klubmenedzser! Szakemberek által kidolgozott külön edzés programmal szeretnénk segíteni, hogy önbizalmat építs és még sikeresebb lehess az életben akár sportolsz, akár csak hobbiból szereted a sportágakat!

Kedves sportszerető szülők!
Az albumokkal és a sportmatricákkal nem csupán a magyar sikersportágak és az egészséges életmód hívei lesznek! Egy igazi egyéni, csapat és családi szórakozásként együtt élhetnek a bajnoksággal!
Jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánunk a gyűjtéshez, valamint sok sikert a sportban, bármilyen formában szeressék is!

A matricacsomagok gyűjtésével Önök is hozzájárulnak csomagonként több tíz forinttal a sportágak utánpótlás nevelés támogatásához!

Részletek, bővebb információ a www.sportmatrica.hu és facebook