Atomerőmű SE - DEAC-Tungsram

2021.12.12, 10:38 Kosárlabda
Alapszakasz - XI. forduló

Atomerőmű SE - DEAC-Tungsram
Alapszakasz - XI. forduló
2021.12.11. - 18:00 - Szekszárdi Sportközpont
Játékvezetők és MKOSZ ellenőr: Benczur Tamás, Farkas Gábor, Nyilas István, (Farkas Zoltán)

A válogatott szünet után újult erővel folytathatjuk a bajnokságot. Csapatunk több téren is új impulzust kapott: Teo Hojc távozása után Petar Mijovic vette át a gárda irányítását, Cleveland Melvin helyére Kenny Goins érkezett, Brano Djukanovicot Deshon Taylor “váltotta”, Gulyás Róbertet pedig az ASE kinevezte a kosárlabda szakosztály élére.
A “főpróba” remekül sikerült, december 4-én egy barátságos mérkőzésen 20 ponttal győztük le a Szeged együttesét, reméljük ez kellő löketet adott a folytatáshoz.
Tóth Ádámék jelenleg 5 győzelemmel és 5 vereséggel a tabella 5. helyén állnak, legutóbb az MVM-OSE Lions és a Szeged ellen maradtak alul.

Ezúton tájékoztatjuk a mérkőzésre kilátogató sportszimpatizánsokat, hogy a belépés csak és kizárólag védettségi igazolvánnyal lehetséges, továbbá a csarnokban a maszk használata kötelező. A kihelyezett kézfertőtlenítők használata, a biztonságos távolságtartás, a rendszeres kézmosás ajánlott!
Védjük meg saját magunk és mások egészségét, ügyeljünk ezekre az egyszerű, alapvető dolgokra, hogy a 2021/22-es szezont zökkenőmentesen tudja mindenki élvezni!

A mérkőzést élőben a MindiGO Sport oldalán lehet követni!