Valerio-Bodon Vincent a DEAC-nál folytatja

2021.06.23, 10:44 Kosárlabda
Nehéz döntést kellett meghoznia a fiatal játékosnak.

Valerio-Bodon Vincent a DEAC-nál folytatja. Fiatal játékosunk döntése után a debreceni csapat kivásárolta az élő szerződéséből, így Vincent már nem a piros-kék mezt fogja felhúzni a 2021/22-es szezonban. Vincent két szezont töltött el nálunk, idén az alapszakaszban 18 mérkőzésen lépett pályára, 5.4 pontot, 3.8 lepattanót és 1.2 gólpasszt átlagolt. 

"Köszönöm az ASE-nak, a csapattársaknak, a nézőknek/szurkolóknak ezt a két évet. Az Atomerőmű SE felkarolt engem és lehetőséget biztosított arra, hogy az első osztályban mutathassam meg mire vagyok képes. A fejlődésemtől kezdve az egészségügyi ellátásomig mindenben segítettek a klubnál, amiben csak lehetett. Megtanultam valamilyen szinten azt, hogy milyen a felnőtt élet, az egyedül élés, egy olyan ligában való szereplés, ahol a játékosok magasabb szinten játszanak, akikhez képest még van hova fejlődnöm. Összességében hálás vagyok a sok lehetőségért és mindenért, amit kaptam, természetesen a csapattársak segitőkészségét és kitartását is köszönöm!
Nem volt egyszerű lépés ez számomra, hiszen én olyan típus vagyok, aki nem tud könnyen kiszakadni egy olyan közösségből, amibe már beleszokott. Ennek ellenére kaptam egy olyan lehetőséget, ami úgy érzem jobb lehet számomra, amivel közelebb kerülhetek a célomhoz.
Mégegyszer köszönök mindent, Paks! Sok sikert a továbbiakban!"

Köszönünk mi is mindent Vincent, sok sikert a továbbiakban! 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%