Újabb edzőmeccs, ezúttal az Opava az ellenfél

2014.09.02, 21:34 Kosárlabda
A cseh bajnokság harmadik helyezettjével csapunk össze ma 19 órakor, a meccsen pályára lép a két friss igazolás, John Roberson és Henry Dugat is


Mint arról korábban ITT beszámoltunk, vasárnap lejátszottuk első edzőmeccsünket, mégpedig az orosz Ural Ekaterinburg ellen. Ma újabb mérkőzés vár ránk, ráadásul most is egy külföldi csapat, mégpedig a cseh BK Opava ellen. Jan Pavlik földijei három napig túráznak Magyarországon, ez idő alatt kétszer velünk, egyszer pedig a Péccsel mérik össze erejüket a felkészülés jegyében.

Ami a mi csapatunkat illeti, Tóth Ádám és Eilingsfeld János még a válogatott meccsek utáni egy hetes pihenését tölti, ám a két új légiós, John Roberson és Henry Dugat már csatasorba áll. Kedden kezdték az edzéseket az új fiúk, és a hosszú út ellenére kimondottan jól mozogtak. Persze az edzés és a meccs két külön kategória, így kíváncsian várjuk, mit mutatnak a mérkőzésen!

A mai összecsapás után holnap Kecskemétre utaznak a csehek, ám pénteken már ismét nálunk vizitálnak, és újfent összecsapnak a mieinkkel. Mivel ez lesz "turnéjuk" utolsó állomása, és a meccs után szeretnének időben hazaérkezni Csehországba, így arra kérésükre kissé szokatlan időpontban, délelőtt 11 órakor kerül sor a pénteki mérkőzésre.

Mindkét mérkőzésre mindenkit szeretettel várunk, a belépés ingyenes lesz.

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%