U16: Első helyről várhatjuk a folytatást

2022.04.07, 08:24 Kosárlabda
Óriási sikert ért el Jan Pavlík csapata

Jan Pavlík értékelt:

"Szerdán a CSAPATOM nagy szenvedés árán, de győzelemmel zárta a mérkőzést. Igen, így volt, mert nem mindig megy a játék és vannak olyan napok, amikor szenvedni kell a győzelemért. Nagy nyomás volt egész szezonon keresztül a fiúkon, mert mindenki meg akarta őket verni. Ezt 15-16 évesen nem egyszerű kezelni, a srácok viszont képesek voltak a terhet végig a vállukon cipelni a szezonban. Mai napig 3, CSAK 3!!! vereséget szenvedtünk, ami azt jelenti, hogy az utolsó meccs eredményétől függetlenül a döntő előtt mi leszünk az elsők a tabellán. A legközelebbi két riválissal szemben jobbak vagyunk az egymás elleni párharcban, ha esetleg azonos lenne a pontszáma a 3 csapatnak, a minitabellán mi vagyunk a legjobbak. Azokkal a feltételekkel szemben, amelyekkel a riválisaink rendelkeznek, az első hely egy csoda eredmény. Jöhet egy döntő, ahol ugyanúgy mindent megteszünk azért, hogy tovább tartson az álmunk.

5 éve vagyok együtt a fiúkkal, nagy részben változott a játékosállomány és a szakmai stáb is kicserélődött az eredetihez képest . Egy csapat életében ez normális folyamat, kellenek új impulzusok, JÁTÉKOSOK és EDZŐK jönnek-mennek. Ami nem változik, az a szemlélet, amelyet képviselni szeretnénk, mivel mi az ATOMCITY csapat vagyunk. Nem csak azért, mert az Atomerőmű SE U16-os csapata vagyunk, hanem azért, mert képesek vagyunk keményen dolgozni minden nap. Nagy előnyünk a szülői támogatás, amelyet véleményem szerint magasabb szinten kapunk mint más csapatok, vannak SZÜLŐK, akik elkísérnek minket mindenhova, akik viszik a gyerekeket ahova csak kell. Nekik hatalmas köszönet mindenért!

Tisztában kell lenni azzal, hogy az edzés folyamatunk nem ideális. Vannak olyan gyerekek, akik nem tudnak velünk elég gyakran edzeni, de így is a szívét lelkét kiteszi mindenki a pályán és ez a legfontosabb. Számomra minden játékos és edző kolléga ugyanúgy fontos, azok a srácok is a csapathoz tartoznak, akik a B csapatban szerepelnek. Mindig van olyan, hogy valaki többet játszik, valaki kevesebbet, de mindenki egyenlő fontosságú! Az edző kollégáimnak is nagy köszönet a sok segítségért!

Azt mindenkinek tudnia kell, hogy mivel jelenleg az országban a legjobb U16 csapat vagyunk, fellépnek problémák is. Véleményem szerint továbbra is mindenkinek a földön kell maradnia, keményen kell dolgoznia, hogy minden nap jobbak legyünk. Mai meccs után megköszöntem a csapatnak a sikert, miközben jöttek a könnyeim és nem csak az eredmény miatt, hanem, mert MEGÉRDEMELTÜNK a sikert! Biztos van olyan, akinek nem tetszik hogyan forgatom a csapatot meccs közben, akinek nem tetszik ki mennyit játszik. Valaki azt gondolhatja, hogy más játékost preferálok egy másik előtt, hogy befolyásolnak más emberek, hogy őt, vagy őt kell játszatni, az, hogy valakinek több szabad, mint másnak…. Azt gondolom, hogy mindig próbáltam mindenkinek megfelelő játéklehetőséget adni, természetesen figyelembe véve minden beleszóló tényezőt. Nyilván másnak más véleménye lehet, legyen az akár közeli kollégám, vagy játékos, vagy szülő.

A lényeg az, hogy amit a fiúk elértek, már most NAGY EREDMÉNY! A döntőben pedig mindent megteszünk azért, hogy felkerüljön az í-re a pont! Nagyon büszke vagyok minden csapattagra! MI VAGYUNK AZ ATOMCITY!!!"


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%