Szurkolói szemmel

2009.11.26, 15:49 Kosárlabda
Rendhagyó módon, a nyáron alakult Atomic Boys Szurkolói Egyesülettel kezdeném írásomat!Többek között a város iránti elkötelezettséget és a környezettudatos életmódot is zászlajára tűző egyesületünk tevékeny munkára invitálta tagjait. A lelkes fiatalok – és több, az egyesület ötletével szimpatizáló, független önkéntes –, a strand mellett található, közkedvelt park takarí-tását vállalták magukra.

A mintegy 3 órás munka nyomán számos nylon zsák telt meg, kö-szönhetően a csarnoktól a parkig vezető úton eldobált szemétnek és a parkban lehullt rengeteg falevélnek.
Az egyesület akciójáról készült fényképeket a www.ase.hu/kosarlabda oldalon az AB Egyesü-let címszó alatt tekinthetitek meg!
 
Folytassuk a csapattal! A fiúk tovább remekelnek! A Sopron és a Szolnok legyőzésével már 8 meccsesre nőtt a győzelmi szériánk, mondhatni „nekünk nyolc”!  A remek szereplés mellett elkezdődött a nemzetközi kupa is, ahol a Novy Jicin ellen rögtön győzelemmel nyitottunk!
A Sopron ellen nem lehetett panasz a szurkolásra! Mindig örülök, mikor a közönség is segít, és ezúttal ezzel sem volt gond! Köszönjük!
Amennyire örültem a hazai meccsnek, annyira lelombozott a szolnoki vendégszereplésünk. Mindössze 25-en mentünk, pedig az időpont jó volt, és ez a csapat igenis megérdemelné, hogy az otthontól távol is sokan buzdítsuk őket!
Aztán a kupameccsen még rosszabb volt, kevés néző, gyenge hangulat... Mintha nem is a VERETLEN (!!!) BAJNOKCSAPAT (!!!) játszana...
 
Itthon a Dombóvár és idegenben a Fehérvár következik. Cél a 10-0, de ez csak akkor sikerül-het, ha mi is „odatesszük” magunkat! Mutassuk meg!!! HAJRÁ, ASE!!!
 
Fehérvárra (december 5-én) szurkolói buszt indítunk! Jelentkezni lehet Babik Róbertnél a 20/3666-791-es számon!

ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%