Szurkolói szemmel

2009.10.28, 13:49 Kosárlabda
Ha csak a bajnoki meccseket nézzük, akkor csapatunk sorozatban 12 győzelemnél tart! Azt hiszem, elég szép sorozat áll mögöttünk, és reméljük, még sokáig kitart a győzelmi széria.

 A győzelmek számának növelésében nem tudott megakadályozni sem a Kaposvár, sem a Nyíregyháza. Előbbi nálunk vérzett el, utóbbi pedig saját pályáján volt kénytelen belátni, hogy jobbak vagyunk nála. Mindkét meccsen érződött, hogy a csapatnak van még miben fejlődnie, hiszen voltak hullámvölgyek, de az is látszik, hogy tudunk küzdeni, és ez pozitívum.
A Kaposvár ellen már a szurkolás is javult egy kicsit, de lesz ez még sokkal jobb is, mint ahogy remélem, a nézőszám is csak nőni fog. A nyírségi meccs viszont túl messzinek bizonyult, és csak tíz paksi örülhetett a győzelemnek. Szerencsére most egy ideig letudtuk a messzi túrákat, így jöhetnek az igazi hangulatos rangadók!

Most a Körmend következik. Idén eddig igencsak bukdácsoltak, ezért biztosak lehetünk ben-ne, hogy mindent megtesznek a győzelem érdekében. A lelátón pedig – mint mindig –, most is ott lesznek a szurkolóik. Tehát nekünk sem szabad csendben ücsörögnünk, oda kell tenni magunkat, és szurkolni, tapsolni kell! Biztassuk a csapatot, és szerezzük meg együtt a követ-kező győzelmet!
HAJRÁ, ASE!!!

November 8-án, Kecskeméten játszik a csapat. Egy újabb nehéz erőpróba vár a fiúkra, akiknek elkél a bíztatás a lelátóról is! A meccsre szurkolói buszt indítunk, melyre jelentkezni lehet Babik Róbertnél a 20/3666-791-es számon!
ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%