Szezon előtti szurkolói ankétot tartottunk

2023.09.22, 08:44 Kosárlabda
Íme a részletek.

Csütörtökön 18:30-as kezdéssel az ASE Csarnokban szurkolói ankétot tartottunk, ahol több fontos témát érintettünk a sportszimpatizánsokkal együtt, íme a legfontosabbak:

-Elmondhatjuk, hogy a csarnok felújítása jó ütemben halad, szeptember 29-re reményeink szerint átadható állapotban lesz. Megújult a csarnok előtti térkő, a férfi és női mosdók felújításra kerültek, elkészült egy kompletten új, a modern igényeknek megfelelő VIP helység, kialakítottunk egy plusz öltözőt és lecseréltük a palánkokat. A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének és az MVM Paksi Atomerőműnek köszönhetően megvalósult egy olyan projekt, amit már nagyon régóta szerettünk volna, azaz egy teljesen új kültéri streetball pálya került kialakításra, amivel a célunk természetesen az, hogy egy olyan kosárlabdázásra alkalmas közösségi teret teremtsünk, ahol modern körülmények között sportolhatnak a sportág szerelmesei. A pálya használata ingyenes lesz, a csarnok portáján kaució ellenében lehet majd a kulcsot felvenni, illetve leadni. A pálya megnyitóját október 8-ra, a felnőtt mérkőzésünk előtt tervezzük, a részletek azonban később lesznek ismertetve.

-Komoly célok lettek meghatározva a szezon előtt, nem titok, hogy a top négybe kell kerülnünk, ezért igyekeztünk a nyáron ennek megfelelően játékosokat igazolni, amihez megfelelő anyagi körülményeket teremtettek. Maliek White, Keith Wright Jr., Derrick Woods, Duda Sanadze és Mario Ihring egyöntetűen elmondták, hogy nagyon jól érzik magukat Pakson, a stáb és a játékostársak is családtagként fogadták őket és olyan hangulatot teremtenek, amitől szinte „otthon” érzik magukat.

-Eilingsfeld János előreláthatólag nem fog a bajnoki rajtra a rendelkezésünkre állni, az orvosokkal egyeztetve folyamatosan kezeléseket kap, de egyelőre nem 100%-os még az állapota. A hétvégi kaposvári tornát Mario Ihring betegség miatt hagyta ki, Maliek White-nak az achillese húzódott meg egy kicsit, Gulyás Milán a szegedi mérkőzésre szintén beteget jelentett, Duda Sanadze térde pedig a terhelések hatására bevizesedett, várjuk a vizsgálatok eredményét és az orvosi stáb javaslatait.

-Fontos, hogy a social media felületeinken egyirányú kommunikáció folyik, a továbbiakban sem fogunk válaszolni a kommentekre.

-Gulyás Róbert beszéde után szurkolói kérdések következtek, amikre válaszolva először Eilingsfeld Jani elmondta, hogy a klub és ő is azon van, hogy minél előbb rendeződjön a sérülése, kezelésekre jár, gyulladáscsökkentőt szed, ha minden jól megy jövőhéten elkezdhet mozogni. Jonesy ahogyan fogalmazott, „ki van éhezve a játékra.”

-Csirke Ferenc elmondta, hogy csapatként fogunk funkcionálni, ezzel tavaly sem volt problémánk. Az nagyobb gond, hogy nem tudtunk teljes kerettel felkészülési mérkőzést játszani, azonban mindenképpen pozitívum, hogy a fiatalok éltek a kapott lehetőségekkel. A Morgen Ferdinánd és az Orosz László Emléktornán is mindenki odatette magát, hangulatilag nagyon rendben van a gárda. A vezetőedző elmondása szerint a szerdai szegedi mérkőzést nem tudja értékelni, hiszen ennyi hiányzóval nem volt értelme a játéknak, szombaton viszont Pécsett már más lesz a helyzet.

-Az NB I. B-csoportos mérkőzések péntekenként 19:00-kor kerülnek megrendezésre az ASE Csarnokban, amiknek a látogatása ingyenes lesz, viszont csak a jegyzőasztallal szembeni lelátóra engedünk be szurkolókat.


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%