Segítsünk együtt szombaton!

2018.02.08, 14:52 Kosárlabda
A Szeged ellen kedvezményesebb áron lehet jegyhez jutni, egyúttal pedig lehetőség nyílik rá, hogy támogassunk egy beteg kisfiút és családját.

A szombat este hat órakor megrendezésre kerülő Atomerőmű SE – Naturtex-SZTE-Szedeák mérkőzésre rendkívül kedvező áron (felnőtt: 400HUF, diák/nyugdíjas: 200HUF) lehet majd jegyet váltani. Egyúttal arra is lehetőség nyílik, hogy a bejáratnál található adománygyűjtő urnába elhelyezzük támogatásunkat, segítve ezzel az akut lymphoblastos leukémiával (ALL) küzdő Nyári Zsombor Pétert, és családját.

Az óvodás Zsombornál 2018. január elején diagnosztizálták az említett betegséget az orvosok. Zsombor egy négytagú család legfiatalabb tagja. Édesanyja kézbesítő a postán, az Édesapja Pakson, egy építési cégnél dolgozik. Testvére Attila, hét és fél éves és jelenleg első osztályos a Györkönyi Általános Iskolában. A család kettészakadt, az anya a gyógyulásig beteg gyermeke mellett marad. Az apa a munka mellett ellátja másik fiuk körüli teendőket, és amikor csak teheti, utazik Pécsre beteg kisfiához.

Zsombinál a betegség tünete, az erős csont és izomfájdalom, december végén jelentkezett először. Az igen mozgékony, nagyon jó kondicionális képességgel rendelkező öt és fél éves kisfiú két hét leforgása alatt, szinte már járni is alig bírt. Jelenleg édesanyjával Pécsen a Gyermekklinika Haematológiai osztályán vannak. Hosszú, küzdelmes út áll a család előtt, ami lelkileg, anyagilag egyaránt megterhelő lesz számukra.

Édesanyja elmondása szerint Zsombi igyekszik türelmesen viselni a megpróbáltatásokat. Megkezdődtek a gyógyszeres és az infúziós kezelések, ami előreláthatólag 7-8 hónapig tart majd.

Legyünk minél többen és támogassuk őket annyira, amennyire tőlünk telik!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%