Segítsünk együtt Kírának!

2014.04.07, 07:51 Kosárlabda
Csapatunk a Kecskemét elleni mérkőzés jegybevételének felajánlásával szeretné segíteni Uladisev Kíra gyógyulását, ezért kérünk minden szimpatizánst, hogy látogasson ki a csarnokba a szerdán 18.00-kor kezdődő összecsapásra! Az akcióban az Atomic Boys Szurkolói Egyesület is részt vesz, ők egy gyűjtőurnát helyeznek el a bejáratnál. Legyünk minél többen, hogy segíthessünk!

 

A 12 éves Uladisev Kíra óriási kosárlabda szurkoló, fiatal kora ellenére szinte minden meccsen ott van, hogy szurkoljon az ASE sikeréért. Sajnos nem csak kedvencei, de ő is folyamatos harcban áll: a kislány eddig hét műtéten esett át, szívproblémái miatt. Most lehetősége nyílott egy minden eddiginél komolyabb, németországi beavatkozásra, azonban ennek komoly anyagi vonzata van.

Ezért az Atomerőmű SE és az Atomic Boys Szurkolói Egyesület összefogott, hogy együtt segítsen Kíra számára a beavatkozás költségének minél nagyobb részét összegyűjteni. A klub a szerdai, KTE-Duna Aszfalt elleni mérkőzés jegybevételét ajánlja fel Kírának, az Atomic Boys Szurkolói Egyesület pedig egy gyűjtőurnát helyez el a bejáratnál, amelybe mindenki bedobhatja adományát, amivel támogatni szeretné őt. Ezzel a bérleteseknek is lehetősége nyílik arra, hogy segítsenek!

Ezúton szeretnénk megkérni az összes ASE szimpatizánst, és mindenkit, aki úgy érzi, hogy segíteni szeretne, hogy jöjjön el szerdán és vegyen részt az akcióban, hogy együtt járulhassunk hozzá Kíra gyógyulásához!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%