Sajtótájékoztatót tartott az ASE kosárcsapata

2012.10.03, 00:00 Kosárlabda
Szurkolói ankét és sajtótájékoztató a SportCult Kávézóban

 

Szurkolói ankétot rendezett az Atomic Boys Szurkolói Egyesület. A találkozón az Atomerőmű SE férfi NB I-es kosárlabda csapatának vezetése beszámolt az idei tervekről és bemutatkoztak a gárda új igazolásai is.

 

Három felkészülési torna és egy edzőmeccs színesítette az Atomerőmű SE férfi NB I-es kosárlabda csapatának előszezonját. Az együttes teljesítményéről elmondható, megfelelően teljesített. Tóth János szakosztályelnök is bizakodóan tekint a 2012/13-as szezon elé. „Ha folyamatos odafigyelés, koncentrálás és győzni akarás vezérel mindenkit és a csapatjátékunk is rendben lesz, akkor jó csapatunk lesz. Jósolgatni nem szeretnék, de az előző két idényt is vizsgálva, a mostani a legerősebb paksi keret.” – fogalmazott Tóth János az Atomerőmű SE Kosárlabda szakosztályának elnöke.
A nyáron Morgen Ferdinánd szívproblémái miatt kivált a társaságból, a paksi magas ember jelenleg műtét után lábadozik. A keretbe két új legény érkezett, az amerikai center Steven Idlet és a szintén a palánk alatti játékban erős Eilingsfeld János. Gutierrez Garcia Enrique szakvezető a felkészülés alatt számos formációban kipróbálhatta csapatát, aki elmondta, a formába hozás időszaka még korántsem zárult le. „A fizikális felkészüléssel elégedett vagyok, Morgen Frigyes erőnléti edző kiváló munkát végzett, a fiatal játékosaink jól dolgoztak. A kosárlabda terén azonban még akadnak hiányosságok, voltak kisebb sérülések, a válogatott játékosok is később csatlakoztak, és a harmadik légiósunk, Nick Williams is későn érkezett. Összességében azért pozitív a kép.”- mondta el a vezetőedző.
A szurkolói ankéton a szimpatizánsok megismerkedhettek az új játékosokkal, kérdéseket tehettek fel a vezetőség és a csapat tagjainak. A jó hangulatú összejövetelen a fanatikusok egyik vezetője esélylatolgatásra is vállalkozott. „Az alapszakaszban mindenképp a Szombathely tűnik erősnek, az Albacomp és a Körmend sötét ló, de a Sopron is sokat erősödött. Nagy harc lesz a legjobb nyolcba kerülésért, de az Atomerőmű SE-t alapszakasz győztesnek várom. A végelszámolásnál a papírforma a Szolnok sikerét jósolja, de erős csapatunk van, bízom a fiúkban.”- tette hozzá Winter Gábor az Atomic Boys Szurkolói Egyesület vezetője.
Az Atomerőmű SE kosárlabda szakosztálya nemcsak a vasárnap 19 órakor kezdődő Jászberény elleni bajnoki találkozóra készül, hanem az ezt megelőző gálamérkőzésre is. A Gesztenyés úti sportcsarnokban 17 órakor ugyanis a 10 évvel ezelőtt bajnoki címet szerző paksi csapat összecsap a második, harmadik, negyedik aranyérmet nyert válogatottal. A parketten pattogtat majd Terrence Davis, Vaidas Jurgilas és a többi kedvenc. Az említett mérkőzések beharangozóit hamarosan olvashatják.

{morfeo 168}


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%