Ricky Tarrant lett a befutó

2018.02.15, 10:14 Kosárlabda
A hátvéd Franciaországból teszi át székhelyét Paksra, a kupadöntőn adminisztratív okok miatt még nem léphet pályára.

Seth Allen távozása óta a klub folyamatosan dolgozott a megüresedett hátvédposzt betöltésén. A kiválasztott végül az amerikai Ricky Tarrant lett, aki a szezon első részében a francia másodosztályban szereplő Poitiers gárdájában pattogtatott, ahol 18 mérkőzésen átlagosan 27 percnyi lehetőséget kapott, ez alatt 13.1 pont, 2.8 lepattanó és 4.1 gólpassz került a neve mellé.

A 24 éves, 188 centi magas amerikai játékos a Tulane, az Alabama és a Memphis egyetemekre járt, majd Kanadában és Venezuelában játszott első profi idényében, mielőtt Franciaországba szerződött volna.

Sajnos adminisztratív okok miatt Ricky Debrecenben, a kupadöntőn még nem léphet pályára. Az ügynöke nem viselkedett túl professzionálisan, nem intézte el időben a játékengedély kiadásához szükséges „Letter of Clearance” megszerzését, ezzel pedig elég kellemetlen helyzetbe hozta a csapatott. Ahhoz, hogy a kupában pályára léphessen, szerda délig kellett volna benyújtani a papírokat a szövetségbe, ez az említett okok miatt nem valósult meg. Annak ellenére sem, hogy a klub részéről minden időben, már hétfőn este készen állt, azóta az ügynökre vártunk. Ő sajnos nem intéze el időben a dolgot, pedig őt és a magyar partnerügynökségét is folyamatosan kerestük és sürgettük ezzel kapcsolatban.

Új játékosunk részletes statisztikák az alábbi linken érhetők el: 

https://basketball.realgm.com/player/Ricky-Tarrant/Summary/30772

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%