Négy pozitív játékosunk van

2020.10.22, 11:10 Kosárlabda
Fontos közlemény.

Játékosaink és a stábtagok is izgatottan várják már azt a pillanatot, amikor ismét pályára léphetünk és tétmérkőzéseket játszhatunk, hiszen a „csonkabajnokság” után óriási a bizonyítási vágy bennünk. Ez a pillanat szombaton fog elérkezni, az OSE elleni bajnoki mérkőzésünket már le fogjuk játszani, azonban nem a teljes kerettel. Mint ismert, október 19-én, hétfőn az egész csapat túl esett a koronavírus tesztelésen. Kovács Ákos, Lóránt Péter, Pupp Bence és Ian Baker pozitív eredményt produkált, Kis Raul kontaktszemély volt, így ők továbbra is hatósági karanténban maradnak. Az Atomerőmű Sportegyesületnél a sportolók egészsége prioritást élvez, mindent megteszünk azért, hogy ez alatt a rövid idő alatt megbizonyosodjunk arról, hogy a játékosaink a lehetőségekhez mérten fizikálisan fel tudjanak készülni a mérkőzésre, hiszen a sérülések megelőzése fontos szempont ebben a helyzetben is. Nehéz szituációban vagyunk, de örülünk annak, hogy ismét tétmérkőzést játszhatunk a Gesztenyés úton.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a szurkolóink támogatását, ugyanakkor türelmet szeretnénk kérni, hiszen ez egy bizonytalan helyzet és valószínüleg ez a bajnokság ilyen akadozva fog lezajlani. Megéri az erőfeszítés, mert a sportágunk életben tartása rendkívül fontos, együtt könnyebben átlendülhetünk ezen a nehéz időszakon.

Az OSE elleni összecsapás 19:00-kor kezdődik, jegyeket a megszokott módon csütörtök délután 16:00-ig és szombaton a mérkőzés előtt lehet vásárolni.


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%