Most sem született meglepetés

2014.11.25, 11:39 Kosárlabda
Elmaradt a legnagyobb rangadó, így továbbra is élen a Judoplasztika.

Alibi KC – Face Kings 42-57

 

Igazi rangadóval indult a hét, azonban némi meglepetésre a várt nagy küzdelem elmaradt.

A Face Kings már az első negyedben ponterősebben kezdett, és pontosabb játékának köszönhetően 7 ponttal meg is lépett ellenfelétől, amit a második felvonásban tovább tudott növelni.

A fordulás után valamivel kiegyenlítettebb lett a játék, a Kings nem tudta tovább növelni előnyét, sőt a negyed derekán egy 7-0-s rohammal 2 pontra zárkóztak az Alibis fiúk. Ám ekkor a „vendégek” is megrázták magukat, és a 30. perc végére visszaállították a 9 pontos különbséget.

A záró 10 percet 12-2-vel kezdte a Face Kings, és innen már nem volt megállás, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

 


 

Ultra Violák – Nyenyekek 23-52

 

Keretbe foglalta a mérkőzést a Nyenyekek. Míg az első és az utolsó negyedet fölényesen megnyerték, addig a két középső etapban az egál játék is belefért. Ezzel újabb győzelmet gyűjtöttek, amivel máris a dobogót ostromolják.

 


 

 

Vak Baglyok – Puszta 5 City 40-74

 

A City is magabiztosan kezdte a saját mérkőzését, egy negyed alatt 16 pontos előnyt kiharcolva. Azonban a folytatásban a Vak Baglyok is megcsillogtatta tudását, és a félidőre sikerült 7 pontra csökkenteni a különbséget.

A fordulás után viszont újra belehúzott a Puszta 5 City, és végül magabiztosan nyerte meg a találkozót.

 


 

Street Boys – Zóna-kosár 43-56

 

A Zóna-kosár volt a mérkőzés esélyese, és ennek megfelelően 3 triplával nyitottak, így pillanatok alatt elhúztak ellenfelüktől. Ekkor a Street Boys is „felébredt”, keményebb védekezésre kapcsolva, és jobban koncentrálva felzárkózott, így minimális hátrányban fejezték be a csapatok az első negyedet.

A második játékrészben folytatódott a nagy küzdelem, melyből a Street Boys jött ki jobban. Hamar átvették a vezetést, és nem is engedték azt ki a kezükből, egészen a harmadik negyed elejéig. Ekkor a Zónások szereztek vezetést, de nem nyugodhattak meg, hiszen minden kosarukra érkezett válasz a túloldalon. Sőt ennek az etapnak a vége is a Boysnak sikerült jobban, így a „hazaiak” 2 pontos előnnyel kezdhették a záró felvonást.

Az utolsó 10 perc hozta meg a döntő fordulatot a meccsen. A frissebb Zónások hibából-hibába kergették a fáradó Street Boyst, és gyors lefutásokkal könnyű kosarakat szereztek. Mivel erre már nem érkezett válasz a túloldalról, végül nagyon sima Zóna-kosár győzelem született.

 

 A mérkőzések statisztikáját megtaláljátok a kosarlabda.ase.hu/varosi-bajnoksag/program menüpont alatt!

 

Tabella:

 

 

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%