Duplán megéri buzdítani a csapatot!

2014.03.24, 15:38 Kosárlabda
Öt ASE mezt sorsolunk ki a rájátszás kezdetekor, amelyeket bárki megnyerhet, aki kilátogat az hazai mérkőzésekre a középszakaszban! Emellett a születésnaposok számára is meglepetéssel készültünk!

Remekül rajtolt a csapat, így hát úgy döntöttünk, játékra hívunk minden paksi drukkert a középszakaszban! Mindössze annyi a teendő, hogy a belépéskor kapott meccsjegyre fel kell írni a nevet és a telefonszámot, majd bedobni a bejáratnál található gyűjtődobozba. Természetesen a bérleteseinkre is gondoltunk, ők egy biankó jegyet kapnak, amelyre szintén a nevet és a telefonszámot, valamint bérlet számát kell felvésni, majd a dobozba dobni. A középszakasz végeztével meccsenként egy, azaz összesen öt szerencsést kihúzunk, akik egy ASE mez boldog tulajdonosai lesznek!

Emellett egy másik meglepetéssel is készültünk a szimpatizánsok számára: a 2013/2014-es szezon hátralévő hazai mérkőzéseire a szülinaposok számára díjtalan a belépés! Ha az adott meccs hetében, hétfőtől vasárnapig bezárólag ünnepled valamikor a születésnapodat, elég ha felmutatsz egy igazolványt, amellyel igazolod ezt, és már be is jutottál a csarnokba!

Legyünk minél többen, szurkoljunk együtt a csapatnak!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%