Medve Máté hosszabbított, Morgen Frigyes a másodedző

2015.06.30, 10:00 Kosárlabda
A Bonyháddal két másodosztályú bajnoki címet nyerő ifj. Morgen Frigyes lett Schmidt Béla jobb keze. Medve Máté újabb két évig ASE mezben pattogtat, Antóni Csanád a PVSK-ban folytatja.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, miután rendeződtek a klub körüli nehézségek, Tóth János szakosztályelnök gőzerővel megkezdte a tárgyalásokat lejáró szerződésű játékosainkkal, illetve a magyar kiszemeltekkel. Ennek eredményeként előbb Szabó Zsolt hosszabbított szerződést a csapattal, majd Will Tamás és Illés Máté szerződtetéséről számolhattunk be. Ma újabb jó hír érkezett, korábbi utánpótlás válogatott hátvédünk, a csapattal 2009-ben bajnoki címet nyerő Medve Máté is hosszabbított, és újabb két évre elkötelezte magát egyesületünkhöz. Ezzel a magyar mag nagyjából véglegessé vált, már csak a légiós helyek betöltése várat magára.

Hosszabbító játékos mellett távozó is akadt a héten, utánpótlás válogatott hátvédünk, Antóni Csanád ugyanis úgy döntött, hogy a PVSK csapatában, Csirke Ferenc kezei alatt folytatja karrierjét. Csaszival kapcsolatban tudni kell, hogy továbbtanulása célpontjául is Pécset választotta, ezt is szem előtt tartva döntött a folytatásról. Köszönünk mindent Csaszi, a Szolnok elleni teljesítményed sokáig emlékezetes marad. Sok sikert kívánunk a folytatáshoz, és reméljük mielőbb viszont látunk paksi mezben!

Nem csak játékos fronton, hanem a szakmai stáb lehetséges tagjaival is folytak a tárgyalások, amelynek eredményeként az is eldőlt, hogy ifj. Morgen Frigyes a másodedzőnk a jövőben, ő lesz Schmidt Béla első számú segítője. Frici az elmúlt években is a csapat mellett volt mint erőnléti és utánpótlás edző, ám emellett arra is volt energiája, hogy a Bonyhád gárdáját is irányítsa, ráadásul nem is akárhogy! Az elmúlt két szezonban ugyanis egyaránt aranyérmet akasztottak a völgységi csapat játékosainak nyakába, akik nem kis fegyvertényt hajtottak végre ezzel. Reméljük ott szerzett tudását és tapasztalatát az ASE csapatánál is kamatoztatni tudja majd.

Fotó: bb1.hu

 

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%