Már csak az Old Boys veretlen a szezonban

2016.12.13, 21:05 Kosárlabda
A városi bajnokság őszi fordulójában lejátszották az utolsó két kört is. Azonban a tabella még nem végleges, hiszen rengeteg mérkőzés maradt el korábban, így a félidei sorrendre még várni kell.  

 

A legutóbbi két fordulóban feltámadó Street Boys újabb sikerrel folytatta menetelését, megfosztva ezzel veretlenségétől az ASE Kadett gárdáját. A mérkőzés igen szorosan alakult, mert bár szinte végig az ASE-s fiatalok jártak előrébb, a Boys-os fiúk sem szakadtak le, és az utolsó negyedben a fordítás is sikerült. A Kadettnek a folytatás sem ment jól, hiszen a következő meccsen a Puszta 5 City is jobbnak bizonyult náluk. Itt már nem beszélhettünk szoros eredményről sem, mivel a City már az első negyedben 10 pont fölé növelte az előnyét és végig magabiztosan játszott, amit jól tükröz a 23 pontos győzelem is.

Az ASE Kadett tehát kisebb gödörbe került, nem úgy a Puszta 5 City, hiszen miután az Utrák ellen is nyerni tudtak, már a második helyen állnak.

Az Old Boys előbb a Face Kingset gyűrte le, egy szoros első félidő után, majd az Ultra Violák elleni könnyed sikerrel folytatta szereplését, így továbbra sem találtak legyőzőre.

Az Alibi KC három mérkőzéses negatív szériáját zárta le a Street Boys elleni rendkívül izgalmas összecsapáson. Az Alibi kezdett jobban és félidőben már 8 ponttal tartottak előrébb riválisuknál. Azonban a Street Boys is megrázta magát és a harmadik játékrészben felzárkózott ellenfelére, így ki-ki meccsé változott a találkozó. A záró felvonás a végletekig kiélezett volt, és bár a vendégek kezében volt a győzelem, élni már nem siekrült az eséllyel, így az Alibi KC hármas negatív szériája szakadt meg, és ez az egy siker rögtön két hellyel lökte őket előre a tabellán.

Nem írtam még a Face Kings – Zóna-kosár összecsapásról. A 15-1-es első negyed megpecsételte a Zóna sorsát, amiből ugyan sikerült még felállniuk, azonban a Kings keretbe zárta a meccset, és az utolsó játékrészt is megnyerve, végül magabiztosan nyert.

 

 

6. forduló:

Old Boys – Face Kings 66-55

Street Boys – ASE Kadett 53-50

Puszta 5 City – Ultra Violák 44-27

 

7. forduló:

Ultra Violák – Old Boys 30-59

Alibi KC – Street Boys 44-42

Puszta 5 City – ASE Kadett 69-46

Face Kings – Zóna-kosár 44-34


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%