Közös gyűjtés a beteg gyerekeknek

2018.12.17, 16:05 Kosárlabda
A szombati mérkőzésen adománygyűjtésre lesz lehetőség.

Kedves Szurkolóink!

A következő hazai mérkőzésünket 2018.12.22-én a Pécs ellen fogjuk játszani a Gesztenyés úton. A Gyógyítjuk a Gyermekeket Alapítvány az Atomerőmű SE-vel közreműködve közös gyűjtést szervez a beteg gyerekeknek. A bejáratnál látni fogtok egy gyűjtődobozt, rajta az alapítvány logójával és bankszámlaszámával, kérünk Titeket, hogy amennyiben lehetséges az adományaitokat ebbe a dobozba helyezzétek el.

Az alapítvány kérése továbbá az lenne, hogy az alábbi linken szavazzatok rájuk, ezzel is támogatva a kitartó munkáikat!
KATTINTSATOK IDE!

Az alapítványról bővebben:

"A „Gyógyítjuk a Gyermekeket" Alapítvány 2014-ben jött létre azzal a szándékkal, hogy segítséget nyújtson a beteg és rászoruló gyermekeknek. A „Gyógyítjuk a Gyermekeket" Alapítvány létrehozását, alapítását Csikai Anita súlyosan beteg gyermekének, Zsombornak a betegsége ösztönözte. Akinek sajnos a betegsége tragikus fordulatot vett: 2017. október 4-én Zsombi elment...

Az Alapítvány azonban fennmaradt és beteg gyerekeken próbálnak a továbbiakban is segíteni. Elsősorban izombetegségben és izomsorvadásban (myopathia, Duchenne-szindróma, Becker-szindróma, leukémiás betegségekben) vagy azzal összefüggő betegségekben szenvedő Magyarországon élő gyermekeknek és hozzátartozóiknak. Mely kiterjed a gyermekek Magyarországon és azon kívül történő gyógykezelésében és annak megszervezésében, gyógyszeres kezelés segítségnyújtásban, gyógyászati és terápiás segédeszközök beszerzésében és biztosításában, a gyermekek rehabilitációjában, szűrővizsgálatok elvégeztetésében, orvosi műszerek és készülékek beszerzésében és biztosításában, továbbá az ilyen betegségben szenvedő gyermekek közérzetének és hangulatának javításában megnyilvánuló támogatásban."

Fogjuk össze együtt a beteg gyermekekért!

Hajrá ASE!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%