Komoly változások a keretben

2017.05.03, 12:04 Kosárlabda
Kovács, Will, Illés és Sömenek is távozik a csapattól, Bagó sorsa még kérdéses. A már korábban hosszabbító Medve mellett Gulyás és Kalmár a két biztos maradó.  

 

A bajnokság utolsó mérkőzést követően a szakvezetés csoportosan, illetve egyenként is értékelte a játékosokkal az elmúlt szezont, illetve a folytatásról elbeszélgettek a felek. A beszélgetések során hivatalosan is megerősítést nyert, amit a zuhanyhíradóban már hallani lehetett, miszerint a piros-kék színekben nyolc szezont lehúzó irányítónk, Kovács Ákos máshol folytatja pályafutását. Rajta kívül is akadnak még távozók, Illés Máté, Sömenek Martin és Will Tamás is elhagyja a csapatot év végén, utóbbi ráadásul nagy valószínűséggel a pályának is búcsút int, és a civil életben próbál szerencsét. Ami a maradókat illeti, mint arról már korábban beszámoltunk, csapatkapitányunk Medve Máté újabb két évre elkötelezte magát, rajta kívül pedig Gulyás Milán (2+1 év, közös opcióval) illetve Kalmár Viktor (3+1 év, klub opcióval) is a közös folytatás mellett döntöttek. Az egyetlen kérdőjel jelenleg Bagó Martin, az ő sorsáról később születik döntés. A légiósok közül senkire nem tart majd igényt a klub, így mind az öten távoznak.

Ami az új igazolásokat illeti, természetesen nem tétlenkedik a szakvezetés, a kiszemeltek már megvannak, amint érdemi előrelépés történik, azonnal beszámolunk róla.

A távozóknak ezúton is köszönünk mindent, amit a klubért és a csapatért tettek az elmúlt évek során, és sok sikert valamint jó egészséget kívánunk nekik a folytatáshoz, bárhová is vezesse őket az élet. A maradóknak pedig a mostaninál sikeresebb szezont kívánunk, továbbá kitartást és erőt ahhoz, hogy az újonnan érkezőkkel együtt hozzásegítsék a klubot, hogy az ismét régi fényében tündököljön.

Fotó: Molnár Gyula


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%