Két napot pihentek Morgenék

2013.03.19, 12:54 Kosárlabda
 

 

Március 14.-én csütörtökön Sopronba utazott a csapat a kiemelt bajnokság utolsó mérkőzésére. Reggel 7:00-kor indultunk, a mérkőzés pedig 12:00-ra volt kiírva.

 

Az időjáráson már Bábolnánál látszott, hogy be fog durvulni, mert a kötelező megálláskor 50-60 km/órás szél tombolt és a hó is erőteljesen esni kezdett! Ettől függetlenül úgy döntöttünk mivel az utak még teljes mértékben járhatóak voltak, hogy haladunk tovább. Az autópályáról leérve romlott a helyzet és így a mérkőzésre késve érkeztünk. 12:30-kor tudtunk kezdeni!

Nagyon nehezen indult a mérkőzés részünkről, próbáltunk gyorsan bemelegíteni és fókuszálni a mérkőzésre, de a lábakban volt még  fásultság és felpörögni sem tudott a csapat 100% - osan. Ez sajnos meglátszott a játékunkon nagyon sok gyorsindítás kosarat kaptunk és a kidolgozott helyzeteinkben sorra kimaradtak a dobások. Az első félidőben még tartottuk magunkat, de a 3. negyedtől sajnos a Sopron dominált. Egyéni megmozdulásokból tudunk csak kosarat szerezni a csapatjáték nem igazán működött és a területvédekezés ellen is sorra be talált az ellenfél. A végére így egy viszonylag nagyarányú vereségbe futottunk bele.

Hazafelé már szinte minden út  havas volt  és a szél még inkább felerősödött, de még biztonságosan tudunk haladni Paksra. Sok autó került az árokba és egyre lassabbá vált a haladás a mentések miatt. Tatáig kb 7 és fél óra alatt értünk el és úgy döntöttünk inkább lejövünk az autópályáról és Tatabányán egy kollégiumban éjszakázunk. Ebből aztán 2 nap kényszerpihenő lett és egy nagyon jó hangulatú csapatépítés!

További mérkőzéseket a régióban lévő csapatokkal kötünk le így játszunk még Kaposvárral, Dombóvárral, Bonyháddal, Kunszentmiklóssal és igyekszünk egy U16-os kupát is megrendezni.

 

Sopron - Atomerőmű SE
66 : 48

 

ASE: SZAPPANOS 19, GOMBOS 15, LENGER 10, Bacs 2, Szigetfű 2


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%