Ismét jótékonysági akcióra hívjuk szurkolóinkat

2018.05.10, 17:13 Kosárlabda
A gyűjtődoboz a ZTE elleni találkozón kerül kihelyezésre.

A 2017-ben szervezett gyűjtéshez hasonlóan, a szombati (05.12.) Zalakerámia ZTE KK elleni mérkőzésen ismét lehetőség nyílik arra, hogy segítsünk. Az "Életmentő a Beteg Gyermekekért és a Nagycsaládosokért Alapítvány" szervezésében folyik egy akció, melynek célja, hogy összegyűljön annyi tőke, amelyből támogatni tudják életmentő készülékek vásárlását, mind a Budapesti Tűzoltó utcai II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika, mind pedig az Egyesített Szent István és Szent László Kórház- Rendelőintézet részére.

Miért is fontos ez a készülék?
A súlyos, daganatos betegségek kezelésekor központi szerep jut a gyógyszeres kezelésnek. A kemoterápia során alkalmazott gyógyszerek beadásánál fontos az orvos által meghatározott mennyiségek pontos beadása, hisz ezek akár kismértékű túladagolása is rendkívül súlyos következményekkel járhat. Az infúziós pumpákkal szabályozható a kezelés ideje és a beadásra kerülő gyógyszer mennyisége. Gyógyszerek adagolására, kemoterápiára valamint a fájdalomterápia területén nyújtanak kíméletes és kényelmes megoldást. A pumpa mobil és elektronikus, ára 500-600 ezer forint között mozog, és nagy szükség van rá a daganatos megbetegedésben szenvedő gyermekek részére.

Az adományokat a csarnok bejáratásnál létesített gyűjtődobozba lehet elhelyezni, így járulva hozzá az említett készülék megvásárlásához.

Köszönjük a segítségüket a gyermekek és a szüleik nevében is!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%