Információ a sérültekről

2022.12.16, 15:02 Kosárlabda
Rövid közlemény

Kedves Szurkolóink!

Szeretnénk tájékoztatni titeket a jelenlegi sérültjeink helyzetéről.

-Frank Áronnak az MVM-OSE Lions ellen összeszedett vállsérülése javul, a további kezelések kiválasztása előtt csütörtökön MRI-vizsgálatot végeztek a fiatal sportolón.

-Gulyás Milán a Falco KC elleni mérkőzésen egy sportszerűtlen faultot követően agyrázkódást szenvedett, az orvosi véleményeket követve a héten megkezdte a visszatérést.

-De’Monte Buckingham megérkezését követően kötelező sportorvosi vizsgálaton esett át, ahol további vizsgálatokat írtak elő, így csak ideiglenes engedélyt állítottak ki a légiós számára. Az Országos Sportegészségügyi Intézetben az orvosok speciális MRI-vizsgálatot írtak elő, így ezzel egyidejűleg klubunk - a végső orvosi szakvélemény megérkezéséig - a játékos egészségügye érdekében az egyetlen felelősségteljes döntést hozhatta, azaz szüneteltette az edzéseken és mérkőzéseken való részvételt. A mai napon minden vizsgálat kiértékelésre került, a játékos egészséges, ezzel egyidejűleg a végleges sportorvosi engedély is kiállításra került.

-Paul Atkinson Jr. bokája szintén az MVM-OSE Lions ellen sérült meg, a gyors és szakszerű ellátásnak és rehabilitációs folyamatnak köszönhetően megkezdte fokozatosan az edzéseket.


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%