Gulyás Milán visszatér Paksra!

2020.04.17, 19:10 Kosárlabda
A fiatal játékos a ZTE csapatától érkezik.

Két szezonra szóló szerződést kötött az Atomerőmű SE Gulyás Milánnal, aki korábban is már a piros-kékeket erősítette. Milánt talán senkinek nem kell bemutatni, hiszen Pakson nevelkedett és édesapja, Gulyás Róbert is az ASE csapatában játszott korábban. Új igazolásunk a 2014/15-ös szezonban mutatkozott be a felnőtt csapatunkban és egészen 2018-ig játszott az Atomvárosban, ezután igazolt el a Zalaegerszeg csapatához, ahol két idényt húzott le: az első évben 26 mérkőzésen lépett pályára és 2.7 pontot, 1.6 lepattanót 0.6 gólpasszt átlagolt, az idei "csonkaszezonban" pedig 19 mérkőzésen kapott lehetőséget, 1.8 pontot, 1.7 lepattanót és 0.5 gólpasszt jegyeztek a neve mellé.

A 192 cm-es kettes és hármas poszton is bevethető játékossal egy rövid interjút is készítettünk:

-Pakson nőttél fel, az ASE csapatában nevelkedtél és a profi pályafutásodat is a Gesztenyés úti Sportcsarnokban kezdted. Mit jelent számodra Paks és milyen érzések vannak most benned?

"Kiskorom óta nagyon sok meccsre jártam ki, már akkor nagy álmom volt, hogy meghatározó játékos lehessek itt, remélem ez most sikerül is. Nagyon örülök, alig várom, hogy újra felvehessem a piros-kek mezt."

-Hogyan értékeled a ZTE-nél eltöltött időszakot?

"A fejlődésem szempontjából szeritnem nagyon hasznos időszak volt. Nagy múltú klub tagja lehettem, ezúton szeretném megköszönni a klubnak és a szurkolóknak az elmúlt 2 szezont."

-A jelenlegi helyzetben hogyan próbálod magad formában tartani?

"Próbálom előnyömre fordítani ezt az időszakot, leginkább egyéni edzésekkel, biciklizéssel (és néha kerti munkával :-) )"

-Hogyan fogadták a csapattársak az érkezésedet?

"A srácok jól fogattak, többségükkel már játszottam egy csapatban, majdnem mindenkit ismerek már régebbről."

-Milyen célokat tűztél ki a 2020/21-es szezonra?

"Csapat ügyileg egyelőre nehéz lenne bármilyen célt is kitűzni, hiszen messze még a start, egyénileg stabil teljesítményt szeretnék nyújtani, minél több dologban segíteni a csapatot."

-Üzenet a szurkolóknak?

"Remélem sikerül majd sokszor megtölteni a Gesztenyés úti Sportcsarnokot és jó hangulatot varázsolni. Külön örülök, hogy újból van szervezett szurkolás és remélem nem fogy el a lendület."

ÜDV A CSAPATBAN MILÁN!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%