Fotózz, oszd meg, és gyere ingyen a meccsre!

2015.01.09, 14:49 Kosárlabda
Új akciót hirdet az Atomerőmű SE, amellyel lehetőség nyílik ingyen megtekinteni a vasárnapi, Kaposvár elleni bajnoki mérkőzést!  

Miután Sopronban egy remek mérkőzésen két vállra fektettük az aktuális listavezetőt, és visszavágtunk az októberi vereségért, vasárnap újabb nehéz mérkőzés vár ránk, amikor is a tabella ötödik helyén álló Kaposvárt fogadjuk. A klub úgy döntött, hogy erre a mérkőzésre (és ha sikeres lesz az akció, talán későbbiekre is) akciót hirdet, amelynek segítségével ingyen lehet bejutni a találkozóra.

Hogy mi is a teendő? Mindössze annyi, hogy a városban több helyütt is megtalálható, a mérkőzést hirdető plakátok valamelyikével kell lefotózkodni, a képet feltölteni a facebookra, majd bejelölni rajta az Atomerőmű Sportegyesület profilját. Előtte célszerű lájkolni is az oldalt, hogy biztosan jól sikerüljön a bejelölés. Mi erről a rendszertől értesítést kapunk, a kép feltöltőjének pedig innentől már csak annyi a dolga, hogy bemondja a nevét a csarnok bejáratánál található jegypénztárban, ahol ellenőrzik a listán, és máris bejutott.

Az akció vasárnap délig tart, az addigi feltöltött és megfelelően megjelölt képekről beérkezett értesítéseket áll csak módunkban elfogadni, erre figyeljetek oda.

Példának pedig itt is van a cikkben egy kép, amelyen csapatunk technikai vezetője, Jan Pavlik a "modell", a képet facebookon IDE KATTINTVA lehet megtekinteni. Ha esetleg technikai okok miatt nem sikerülne a bejelölés, elég a kép linkjét EZ alatt a bejegyzés alatt hozzászólásként megjeleníeni, vagy az ASE facebook profilja számára üzenetben elküldeni.

Legyünk minél többen a mérkőzésen, és szurkoljuk ki együtt az újabb sikert!

Hajrá ASE!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%