Első helyen a Face Kings

2014.05.19, 07:21 Kosárlabda
A Puszta 5 City-t 40 ponttal verő Face Kings várhatja az első helyről a rájátszást  

Judoplasztika – Vak Baglyok 52-41

Elsősorban első félidei rossz játékának köszönhetően (30-10), nem tudta megnehezíteni ellenfele dolgát a Vak Baglyok. Bár a második félidőben sikerült összeszedniük magukat, és ekkor már eredményesebbek is tudtak lenni riválisuknál, a Judoplasztika már nem engedte ki kezéből a vezetést, és végül megérdemelten nyerte meg az összecsapást.


Alibi KC – Ultra Violák 60-34

Első negyedbeli csapnivaló támadójátéka után (25-3), már csak futottak az eredmény után az Ultrák. Az Alibi rutinosan játszva, épp annyit kiadva magából amennyi kellett, sima győzelmet aratott.


Face Kings – Puszta 5 City 78-38

Rangadóhoz méltóan indult az összecsapás, hiszen felváltva vezettek a csapatok, és egészen az első negyed derekáig, nem is alakult ki nagyobb különbség a felek között. Ekkor azonban a Face Kings-nek sikerült kivágnia egy 10-0-s rohamot, amivel el is lépett ellenfelétől.
A City a folytatásban sem találta a ritmust, mindössze 4 pontra futotta erejükből, míg a túloldalon szinte minden sikerült, így a nagyszünetre már megnyugtató 23 pontos előnnyel vonulhatott a Face.
A harmadik etap sem hozott számottevő változást. A „vendégek” ugyan már eredményesebbek tudtak lenni, de vetélytársuk ekkor is hatékonyabban tudott támadni, ami még tovább mélyítette a szakadékot a felek között (60-33).
Ezek után a záró játékrész csak formalitásnak tűnt, és így is alakult. A City teljesen összeomlott, míg a Face Kings parádézott, és magabiztosan, 40 ponttal nyerte meg a mérkőzést, és ezzel a két csapat helyet cserélt a tabellán.


Street Boys – Judoplasztika 38-44

A Street Boys kezdte jobban a mérkőzést, de komoly előnyt nem tudott kiharcolni, így a félidőig fej-fej mellett haladt a két csapat. A harmadik etap derekán azonban megváltozott a játék képe. A Judo átvette a kezdeményezést, és a vezetést is, sőt a záró etap első perceire már 10 pontos előnyt harcolt ki magának. Bár a Street Boys próbált kapaszkodni, azt már nem bírták el, hogy a hajrára 4 főre fogyatkoztak, így a Judo végül megnyerte az összecsapást.


Puszta 5 City – Vak Baglyok 53-43

Az esélyesebb City már a mérkőzés elején elhúzott ellenfelétől, és végig 10 pont körül vezetve, biztosan hozta a győzelmet.


Judoplasztika – Puszta 5 City 50-39

Kiélezett csatát hozott a Judo és a City találkozója, amiben szinte végig a Judoplasztika diktálta a tempót, de komoly különbség egészen a záró felvonásig nem alakult ki a felek közt. a negyedik negyed viszont nem sikerült a Citynek, így a Judosok elhúztak ellenfelüktől, és már nem is engedték ki a győzelmet a kezük közül.


Alibi KC – Vak Baglyok 46-39

Kisebb meglepetésre a Baglyok kezdtek jobban és egészen a harmadik negyed hajrájáig vezettek a sokkal esélyesebb Alibi ellen. Ekkor azonban a „hazaiaknak” sikerült megfordítaniuk a mérkőzést és bár a Vak Baglyok még egyszer a záró felvonásban is felzárkóztak 2 pontra, végül mégis az Alibi KC örülhetett.


Street Boys – Ultra Violák 57-33

A Street Boys magabiztosan játszva, sima győzelmet aratott.


Judoplasztika – Face Kings 46-62

A Judonak sikerült jobban elkapni a fonalat, és 8 ponttal is vezettek már, amikor a Face a második negyed elején, egy 11-0-s rohammal megfordította az állást. Innentől a Kings dominált, és folyamatosan elhúztak riválisuktól, majd megérdemelt győzelmet arattak.


Puszta 5 City – Street Boys 44-34

Három szoros, egál negyed mellett, a Citynek elég volt a másodikat megnyernie, hogy eldöntse az összecsapást. Bár a Street Boys is küzdött, az ekkor szerzett hátrányt már nem tudta ledolgozni, így a City örülhetett és továbbra is tapad a Face Kingsre a tabellán.


Alibi KC – Face Kings 35-94

Az egész mérkőzést uraló Face Kings, esélyt sem adott az Alibinek, és majd 60 pontos győzelmet aratott. Érdekesség, hogy Dzunic egyedül dobott annyi pontot, mint a komplett „hazai” csapat.


Ultra Violák – Vak Baglyok 24-42

Három negyeden keresztül volt szoros a két sereghajtó csatája, majd a Vak Baglyok sebességet váltott, és az utolsó negyedben eldöntötte az mérkőzést.


A mérkőzések statisztikáját megtaláljátok a ITT!

Tabella:


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%