Együttműködési megállapodás a TARR Kft.-vel!

2023.03.07, 17:04 Kosárlabda
Új támogatóval bővültünk.

Új támogatóval bővült az Atomerőmű SE szponzorainak a listája, ezúttal a TARR Kft.-vel sikerült két évre szóló megállapodást kötnünk.

A TARR Kft. 100%-ban magyar tulajdonú hírközlési szolgáltató 8 megye több, mint 350 településén 16 ügyfélszolgálattal, több értékesítési ponttal, felkészült ügynökhálózattal és telefonos értékesítési csapattal nyújt tartalmas szórakozást Előfizetőinek. A kezdeti szolgáltatási paletta mára egy korszerű, sokrétű előfizetői igényt kiszolgáló termékskálává fejlődött, amelyben helyi igényeket is kiszolgáló digitális kábeltévés csomagok és TARR MobilTV alkalmazás, vezetékes- és mobiltelefon szolgáltatások, televízió, tablet és mobiltelefon készülékek is megtalálhatók.

Tarr János a TARR Kft. ügyvezető igazgatója és Gulyás Róbert szakosztályelnök nyilatkozott az új együttműködésről:

"Természetesen nagyon örülünk az együttműködésnek, cégünk egész Tolna megyében jelen van és tulajdonképpen elmondhatjuk azt, hogy a szolgáltatási területünkön él az összes olyan ember, aki a Paksi Atomerőműben vagy annak vonzáskörzetében dolgozik. Köztudott rólunk, hogy örömmel teljesítünk szponzorációkat, éves szinten mintegy 100 milliós nagyságrendben nyújtunk különböző támogatásokat.”
-mondta Tarr János.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy a régió egyik legnagyobb vállalatát támogatóink között üdvözölhetjük és mi is abba a családba tartozhatunk, melyben már oly sok sport klub és támogatott szervezet van. Sportolóink kifejezetten örülnek a magas színvonalú szolgáltatásnak, melyet a TARR Kft. biztosít számunkra. Reméljük, hogy együtt sok közös sikert érhetünk el.”
-nyilatkozta Gulyás Róbert


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%