Egis Körmend - Atomerőmű SE

2017.12.22, 17:30 Kosárlabda
Nehéz dolgunk lesz a remek formában lévő listavezető otthonában.

NB1 Alapszakasz – 12. forduló
Egis Körmend - Atomerőmű SE 
Körmend, 2017.12.23. 15.45 (M4 Sport)
V.: Cziffra Cs., Tőzsér D., Farkas G. (Bodrogváry I.)

Várható kezdőcsapatok:

Körmend: Wright - Hollis - Fanning - Davis - Csorvási

ASE: Hinds – Allen – Barnies – Eilingsfeld – Guinn

 

Teo Cizmic: Kemény és izgalmas mérkőzést várok holnap. Sajnos messze nem vagyunk még azon a szinten, amit maximálisan tudnánk, de egyre jobban mozgunk, lassan de biztosan lépünk előre. Hosszú lesz még ez az út, és csak remélni tudom, hogy folytatni tudjuk azt, amit eddig, és meccsről-meccsre előre lépünk valamiben. Nem mindig játszottuk a legjobban, sőt, de végül szinte mindig kontrollálni tudtuk a mérkőzéseket.

Ami a Körmendet illeti, kiváló formában vannak, otthon és idegenben egyaránt sorra nyerik a meccseket. Heti két meccset játszanak, amiről sokan azt gondolják, hogy lefárasztja a csapatot. Szerintem épp az ellenkezője, ha már egyszer formába kerültél, a heti két éles összecsapás pont hogy kiváló formában tud tartani. Úgy vélem, ez előnyt jelent számukra az olyan csapatokkal szemben, akik heti egyszer játszanak és ebből kifolyólag többet kell edzeniük. Egész életem során ilyen ritmusban játszottuk a meccseket, így pontosan tudom mit jelent. Talán kicsit lassabban kezded a mérkőzéseket, de a végére belelendülsz és te bírod jobban. A Körmendnek hosszú és mély kerete van, hat külföldije és kiváló magyarjai, mint Fepu, Csorvási, Horti, illetve a hátvédek, Németh, Halász és Bán. Ilyen bő kerettel nem szabad, hogy érezzék a szerdai törökországi meccsük hatását.

De igazából mindegy, hogy egy meccs, vagy két meccs, mindig igyekezned kell a legjobbadat hozni és megpróbálni nyerni. Hogy mit várok a találkozótól? Szeretnénk minél tovább meccsben maradni és a végjátékban kemény helyzetbe hozni őket. Számukra is presztízsmérkőzés lesz ez, ráadásul mögöttük ott fog állni a kiváló szurkolótáboruk, ami nagy nyomás alá helyez majd minket, de igyekszünk helyt állni. Ha a csúcsra akarunk jutni és el akarjuk érni a céljainkat akkor mindent meg kell tennünk a győzelemért.

Szerencsére sérültjeink nincsenek, mindenki egészségesen fejezte be az edzést, várjuk a holnapot. A korai kezdés miatt egyenesen a meccsre megyünk, nem iktatunk be pihenőt az ebéd kivételével. Ahogy az elején említettem, izgalmas és nagyon jó meccset várok holnap, melyen megpróbáljuk elhozni a győzelmet!

Kép.: bb1.hu


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%