Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Atomerőmű SE

2021.11.04, 14:47 Kosárlabda
Alapszakasz - IX. forduló

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Atomerőmű SE
Kecskemét, 2021.11.05. - 18:00
Alapszakasz - IX. forduló

Játékvezetők és MKOSZ ellenőr: Cziffra Csaba, Söjtöry Tamás, Minár László, (Hartyányi Zsolt)

Két idegenbeli mérkőzés vár ránk a válogatott szünetig, az első megmérettetésre a pénteki napon kerül sor, a Kecskemét ellen lesz a következő lehetőségünk a javításra. Forray Gábor tanítványai jelenleg 5 győzelemmel és 3 vereséggel a tabella negyedik helyén állnak, győzelmeiket a Nyíregyháza, a Zalaegerszeg, az MVM-OSE Lions, az Alba Fehérvár és a Szeged ellen szerezték, a legutóbbi fordulóban azonban a idegenben a Szolnoki Olajbányász ellen maradtak alul. Csapatunk a Szeged elleni hazai vereséget követően hétfőn "állt munkába", Brano Djukanovic a kisebb sérülése után már csatlakozni tudott a többiekhez, viszont Karosi Gergely a B csoportban szereplő Atomerőmű KSE Bonyhád mérkőzésén sérült meg könnyebben, így a héten nem tudott Teo Hojc mester rendelkezésére állni. Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk, szeretnénk a harmadik győzelmünket megszerezni pénteken.

A mérkőzést élőben a MindiGO Sport oldalán lehet követni: https://mindigtvgo.hu/details?id=12073585&type=7&srcCarouselId=137

 

 

Fontos információ a szurkolók számára: 

A Kecskemét MJV Operatív Törzs döntése értelmében 2021. november 2. keddtől a Messzi István Sportcsarnokban a látogatók, a sportolók és az üzemeltető személyzet számára kötelező az orrot és szájat eltakaró védőmaszk használata, kivéve sporttevékenység során. Ebből kifolyólag a nézők számára is kötelező a szájmaszk használata a mérkőzések látogatása során! Kivételt képeznek a 6 éven aluliak és az autizmus spektrumzavarral élő személyek. Kérjük tisztelettel szurkolóinkat, hogy az új rendelkezést betartani szíveskedjenek, vigyázzunk egymás egészségére!

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%