Bérlet és jegyárusítással kapcsolatos információk

2021.09.18, 11:31 Kosárlabda
Egy hét van a szezonrajtig.

Az Atomerőmű SE férfi kosárlabda csapata a 2021/22-es szezont szeptember 22-én, szerdán az Alba Fehérvár ellen kezdi meg. Az ASE Csarnok felújításának befejezéséig a hazai mérkőzéseinket a Szekszárdi Sportközpontban fogjuk játszani. Nem csak a helyszín, de a bérlet és jegyárusítás is változik, méghozzá az alábbiak szerint:

A bérleteket Pakson az ASE Csarnok irodájában szeptember 20-tól munkaidőben lehet megvásárolni készpénzzel, bankkártyával, illetve OTP SZÉP kártyával is.

 

Hétfő-Csütörtök: 8:00 – 12:00, 13:00 – 15:30

Péntek: 8:00 – 12:00

A bérletek ára nem változik, azonban a felhasználás módja igen.

  • A Pakson vásárolt bérletek úgynevezett „kombinált bérletek” lesznek, melyek az Atomerőmű SE, az Atomerőmű KSC Szekszárd és az Atomerőmű KSE Bonyhád hazai mérkőzéseire nyújtanak belépési jogot.
  • A Szekszárdon megvett bérletek az Atomerőmű SE és az Atomerőmű KSC Szekszárd hazai mérkőzéseire teszik lehetővé a belépést.
  • A Bonyhádon megvásárolt béreltek pedig kizárólag az Atomerőmű KSE Bonyhád hazai mérkőzéseire nyújtanak belépési jogot.

Az Atomerőmű SE az előző évek gyakorlatának megfelelően szektoronként adja el a bérleteket az idei szezonra is, annak érdekében, hogy az ASE Csarnok felújítása után szurkolóink az általuk megszokott helyről tuják élvezni mérkőzéseinket, ezen bérlet azonban a szekszárdi csarnokban nem biztosít állandó ülőhelyet, ott a mérkőzések alkalmával az üres helyeket lehet elfoglalni.

Jegyeket elővételben szintén az ASE Csarnok irodájában munkaidőben lehet vásárolni, helyszínen pedig a Szekszárdi Sportcentrum bejáratánál. A korábbiakhoz képest eltérően, 4 fajta jegytípus lesz elérhető a szurkolók számára:

 

  • Felnőtt jegy, ára: 1400 Ft
  • Diák/nyugdíjas jegy, ára: 700 Ft
  • Vendég felnőtt jegy, ára: 1400 Ft
  • Vendég diák/nyugdíjas jegy, ára: 700 Ft

 

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy a jegyek csak az adott mérkőzésre való belépésre jogosítanak fel, illetve a diák/nyugdíjas kedvezményhez az erre jogosító igazolványt a belépéskor szíveskedjenek felmutatni.

A bajnoki menetrend szerint előreláthatólag az Atomerőmű SE NB I-es férfi és az Atomerőmű KSC Szekszárd NB I-es női csapatának négy közös mérkőzése lesz, ez azt jelenti, hogy ezeken a napokon a Női NB I-es csapat 16:30-kor, a férfiak pedig 19:30-kor fognak pályára lépni a Szekszárdi Sportközpontban. Fontos információ, hogy a két mérkőzés közti szünetben MINDENKINEK el kell hagyni a sportlétesítményt, annak érdekében, hogy a jegyértékesítést és a biztonsági beléptetést el tudjuk végezni.

A mérkőzéseket a hatályban lévő járványügyi szabályozások betartása mellett lehet látogatni. Jelenleg belépni csak és kizárólag immunitást igazoló dokumentummal lehetséges, amit a beléptetésért felelős munkatársak minden esetben ellenőrizni fognak. Az immunitást igazoló dokumentumok csak személyes okmánnyal együtt érvényesek.

Az Atomerőmű SE az Atomcity Brigade szurkolói csoporttal együttműködve igény szerint szurkolói buszt indít a hazai mérkőzésekre. Jelentkezés Tinnyei Zsoltnál e-mailen keresztül az adott mérkőzést megelőző nap reggel 8:00-ig. Az Atomerőmű SE utazási hozzájárulással szeretné megkönnyíteni a szurkolók lejutását Szekszárdra.

Tinnyei Zsolt e-mail címe: tzsolti99@gmail.com

 

Köszönjük, hogy szurkolásotokkal segítitek a csapatot mérkőzéseiken, hajrá ASE!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%