Az utolsó következik?

2016.06.04, 21:04 Kosárlabda
Egy Körmend elleni siker bronzérmet és idényzárást érne.

 

Bronzcsata - 2. mérkőzés
Egis Körmend - Atomerőmű SE
Körmend, 2016.06.05. 18:00
V.: Györffy P. A., Jakab L., Tözsér D. (Gincsai J.)

Várható kezdőcsapatok
Körmend: Petty - Channels - McKinney-Jones - Dickerson - Duinker.

ASE: Kovács - Medve - Barnies - Eilingsfeld - Tóth

 

Szándékunk szerint utolsó mérkőzésünkre készülődünk idén, egy esetleges siker a bajnokság harmadik helyét jelentené a csapatnak. A képlet nem egyszerű, ehhez ugyanis Körmenden kellene nyernünk, ami soha nem egyszerű dolog. A dolgunkat nagyban megkönnyítené, ha úgy dobnánk, mint csütörtökön, amikor is szinte szétbombáztuk az ellenfelet a triplavonalon túlról, régen látott jó százalékkal és mennyiségben szórtuk a hármasokat. Érdekesség, hogy azt az egy szem Fomin-trojkát leszámítva csak a magyar játékosaink szerezték ezeket a hármasokat, ami egyrészt nem túl gyakori a bajnokságunkban, másrészt az ilyesmit mindig nagyra értékelik a szurkolók. Bízzunk benne, hogy idegenben is ugyanazt az elszántságot és akaratot láthatjuk a srácokon, és akkor valóban lezárhatjuk holnap a szezont.

A két vezetőedző így nyilatkozott a bb1.hu portálnak:

Teo Cizmic, a Körmend vezetőedzője: Ahhoz, hogy győzni tudjunk hazai pályán, jobban kell játszanunk, mint az első meccsen. Okosabban és gyorsabban, jobban védekezve és kevesebb hibát elkövetve lehet csak esélyünk az egyenlítésre. Pakson nagyon sok üres dobóhelyzetet, sőt üres ziccereket is engedtünk az ellenfélnek, figyelnünk kell rá, hogy ne kövessük el ugyanezeket a hibákat. Ezen kívül szükségünk lesz még a szurkolóink biztatására is, ahogy eddig mindig, úgy hiszem, hogy most is óriási lökést adnak majd a csapatnak, és velük közösen megszerezhetjük a győzelmet.

Schmidt Béla: Szeretnénk lezárni holnap a párharcot, de nagyon nehéz meccsre számítok idegenben. Az első meccsen a Körmend fáradtan és pontatlanul játszott, magukhoz képest ők rosszabbul, míg mi kifejezetten jól dobtunk, de azért az így is látszott, hogy ellenfelünk egy nagyon veszélyes csapat, amely pillanatok alatt képes ritmust váltani, megváltoztatva ezzel a játék képét. Dunn kézsérülése és Eilingsfeld problémái sem segítenek, ennek ellenére idegenben is a győzelem a célunk.

Kép: bb1.hu

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%