Atomerőmű SE a világhálón

2014.09.10, 11:17 Kosárlabda
Az idei szezontól a Facebook mellett Twitteren és Instagramon is jelen lesz a csapat, máshol meg nem jelenő képekkel, rövidhírekkel  

 

Csapatunk honlapja az elmúlt szezonban jelentős változásokon esett át tartalomszolgáltatás szempontjából. Naprakész hírszolgáltatással tájékoztatjuk szimpatizánsainkat a csapat körüli történésekről, továbbá videókkal, interjúkkal és egyéb anyagokkal igyekszünk kiszolgálni olvasóinkat.

Facebook oldalunk, amely révén több száz, sőt esetenként több ezer emberhez is eljutnak híreink, immáron több éve áll közösségünk szolgálatában. IDE KATTINTVA elérhető oldalunk ráadásul nem csak a kosárlabda, hanem a klub egyéb szakosztályainak híreit is megjeleníti, tehát ha a judo, vagy mondjuk a kajak-kenu szakosztályt érintő dolgokra kíváncsi az ember, itt azt is megtalálja.

Emellett a haladva a korral, szeretnénk kihasználni a közösségi média egyéb szegmenseiben, így például a Twitterben és az Instagramban rejlő lehetőségeket, hogy a csapatot és az azt körülvevő embereket és közeget fényképek, videók és rövidhírek segítségével egy kicsit más oldaláról mutassuk be. A Twitter fiókunk ITT található, míg az Instagram profilunk ITT tekinthető meg.

Arról is örömmel szeretnénk beszámolni, hogy a közelmúltban Youtube csatornánk is megkezdte működését. Ide egyrészt saját, ASE-val kapcsolatos anyagainkat töltjük fel, másrészt pedig különböző lejátszási listákon igyekszünk összeszedni a legnagyobb videómegosztó portálon megjelenő, a csapattal foglalkozó videókat. Szándékunk szerint a tartalom folyamatosan bővülni fog, lesz tehát miből csemegézni, és felidézni a szép emlékeket. Csatornánk IDE KATTINTVA elérhető, érdemes feliratkozni rá, hogy ne maradjunk le semmiről.

Végezetül pedig szeretnénk felhívni figyelmüket a levelezőlistánkra való feliratkozásra, amelyen keresztül a fontosabb hírekről, időpontváltozásokról, szurkolókat érintő újdonságokról számolunk be. Amennyiben szeretne feliratkozni erre a listára, kérjük ERRE az e-mailcímre írjon nekünk.

 

 

 

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%