Atomerőmű SE - Sopron KC

2017.11.10, 13:29 Kosárlabda
Végre teljes kerettel készülhettünk a soron következő találkozóra, melyen mindkét fél számára égetően fontos a győzelem begyűjtése.

NB1 Alapszakasz – 8. forduló
Atomerőmű SE - Sopron KC
Paks, 2017.11.11. 18.00
V.: Tözsér D., Praksch P., Pozsonyi L., (Páli K. Dr.)

Várható kezdőcsapatok:

ASE: Hinds – Allen – Barnies – Eilingsfeld – Ogunyemi

SKC: Duvnjak – El-Amin – Takács – Zagorac – Watkins

 

Teo Cizmic:  Két komoly vereséggel a hátunk mögött készülünk a Sopron elleni találkozóra. Öröm az ürömben, hogy végre, hosszú honapok után először, teljes kerettel készülhetünk, ugyanis Gulyás Milán felépült, illetve R.T. Guinn is megkezdte a közös munkát a csapattal. Nála természetesen még érezhető, hogy jó ideje nem játszott tétmérkőzést, így bár teljesen egészséges, nem állt le a szezon végét követően és végig dolgozta az elmúlt időszakot, kell neki némi idő, mire játékba lendül és újra elkapja a ritmust. Ezzel együtt is nagyon sokat ad nekünk a jelenléte, rengeteg tapasztalattal bír, amivel segíti a munkánkat. R..T. a védekezésben is fontos tényező lehet, egy komoly, 120 kilós testre nagy szükségünk volt a palánk alatt.

Az edzéseken igyekszünk visszatérni azokhoz az alapokhoz, amelyek a szezon elején működtek. Újra fel kell építenünk a védekezésünket, mert az utóbbi mérkőzéseken erre kevesebb hangsúlyt fordítottunk, szinte csak a támadással foglalkoztunk, aminek meg is lett az „eredménye”. Az egyénieskedés nem vezet eredményre, újra meg kell tanulnunk csapatként játszani, járatni a labdát és megkeresni azokat az extra passzokat, melyek könnyű gólokat eredményezhetnek. Szerencsére – ahogy említettem – végre teljes kerettel, sérültek nélkül készülhetünk, ami egyből emelt is az edzések iramán és dinamikáján, reméljük ez hamarosan a pályán is meg fog látszani.

Ami a Sopront illeti, nyilván ők is nehéz helyzetben vannak, hiszen hozzánk hasonlóan őt is több kellemetlen vereséget szenvedtek el, amiket valahol ki kell javítani, valahol nyerni kell idegenben. Ennek megfelelően ők is nyerni szeretnének a holnapi találkozón, ezért pedig mindent meg fognak tenni, így az első perctől koncentrálnunk kell. Legalább egy, de lehet hogy két új játékossal érkeznek, ami mindig nagyon veszélyes. Ezzel együtt is csak egy célunk lehet, mégpedig a győzelem, és ezért mindent meg is fogunk tenni.

Kép.: bb1.hu


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%