Atomerőmű SE - Egis Körmend

2018.03.20, 23:46 Kosárlabda
Szívvel-lélekkel

NB1. Alapszakasz – 25. forduló
Atomerőmű SE – Egis Körmend
Paks, 2018.03.21. 18.00
V.: Cziffra Cs., Tőzsér D., Praksch P. (Faidt M.)

Várható kezdőcsapatok:
ASE: Hinds - Ruják - Tarrant - Eilingsfeld - Guinn
Egis Körmend: Wright - Németh - Ferencz - Davis - Horti


Teo Cizmic: „A MAFC elleni meccset az első negyedben veszítettük el, az ekkor kialakult komolyabb különbség után futottunk a meccs hátralévő részében. A második negyedtől kezdve egyre jobban játszottunk, de túl nagy előnyt adtunk az ellenfelünknek azzal, hogy a mérkőzés elején nem védekeztünk elég keményen. 

A szezon eddigi részében elég hullámzóan teljesítettünk, nem volt kiegyensúlyozott a játékunk. De nem adjuk fel, mindent meg kell tennünk a győzelemért, mindig azon vagyunk, hogy a legjobbat hozzuk és győzzünk.

Kemény és izgalmas mérkőzésre számítok a Körmend ellen. Hosszú a kispadjuk, mély keretük van. Emellett jó formában is vannak, sorozatban nyerik a meccseket, jó hangulatban játszanak. Remek dobóik vannak, akik elég labdabiztosak is. Mindezek mellett arra kell figyelnünk, hogy nagyon gyorsak, sokat futnak, jellemzően a leindításos, gyorsindításos játékot alkalmazzák. 

Nehéz időszakon vagyunk túl, több játékosunk küzdött kisebb nagyobb sérülésekkel. János jelenleg sincs 100%-os állapotban, de játszani szeretne. Nagy veszteség lenne, ha nem tudna pályára lépni, de nem szeretném túlterhelni, nagy szükségünk van rá a szezon további részében is. Úgy tűnik, hogy Troy és Ricky is jobban vannak. Remélem, hogy mindenkire számíthatok. Fókuszáltan, csapatként kell játszanunk, valamint agresszíven kell védekeznünk. A hátrányainkat azzal tudjuk kompenzálni, ha szívvel-lélekkel küzdünk, és mindent megteszünk azért, hogy megnyerjük ezt a meccset.”

Hajrá ASE!

Kép: bb1.hu


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%