Atomerőmű SE - Arconic-Alba Fehérvár

2022.09.29, 09:17 Kosárlabda
Indul a 2022/23-as szezon!

Alapszakasz - I. forduló
Atomerőmű SE - Arconic Alba Fehérvár
18:00 - ASE Csarnok
Játékvezetők és MKOSZ ellenőr:
Benczur Tamás, Dr. Mészáros Balázs, Kovács Nimród János
(Páli Dr. Kálmán)

Matthias Zollner gárdája számára is mozgalmas volt a nyár: Takács Milánnal két évet hosszabbítottak, Brandon Walters érkezett, de nem ment át az orvosi vizsgálaton, így a helyére Adam Kempet igazolták, a ZTE amerikai játékosa Quenton Decosey és Isiah Philmore mellett a Sopron KC-tól Quincy Fordot szerezték meg. A csapat a Mogyorósy Szilárd Emléktornán még foghíjasan a negyedik helyet szerezte meg, a Krka Novo Mesto és az Obertwart Gunners bizonyult jobbnak. Ezután a Nagy Gábor Emléktornán a KK Igokea csapatától szenvedtek vereséget, a Swans Gmunden gárdáját azonban sikerült megverniük Vojvodáéknak. Ezután Németország felé vették az irányt, ahol a Würzburg csapatától kikaptak, de az Ulm ellen három ponttal nyerni tudtak a kék-fehérek.

Szabó Zsolt egészen biztosan nem fog pénteken pályára lépni, hiszen a magyar válogatott játékoson artroszkópos térdműtétet végeztek, így több hét kihagyás vár rá.

Csapatunk egy kaposvári győzelemmel hangolt a szezonrajtra, Grubor Milos meggyőzte a vezetőséget, így a próbajáték után szerződést ajánlott a klub a szerb játékosnak. A felkészülési időszakban hat edzőmérkőzésből ötöt megnyertünk, ráadásul voltak egészen szoros találkozók is, illetve hátrányból is fordítani tudtunk, ami mindenképpen pozitívum.

Szeretnénk felhívni a szurkolóink figyelmét, hogy a hosszas sorbanállás elkerülése érdekében mindenki érkezzen időben a mérkőzésre!

Bérletvásárlásra biztosítunk lehetőséget a mérkőzés előtt a helyszínen is, azonban csak és kizárólag a NEM helyreszóló bérletek lesznek elérhetőek!

A főbejárat bal oldali részén történik a jegyárusítás, a jobb oldali részen a bérletesek tudnak belépni a létesítménybe.

A kedvezményre jogosító okmány felmutatása kötelező a pénztárnál.

A mérkőzést élőben a MindiGO közvetíti: https://mindigtvgo.hu/details?id=13136337&type=7&srcCarouselId=1895

GYERÜNK FIÚK, HAJRÁ ASE! 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%