Aranyeső Sopronban

2016.06.24, 10:12 Kosárlabda
Június 3-5 között  Sopronban vettünk részt az Országos U11-es (Kenguru) Jamboree-n

ahova az éves selejtező mérkőzésen jutott be 16 fiú ill. vegyes csapat. Minden csapat játékosai 3-3-3, ill 4 főre osztva ( amit edzőik jelöltek ki) más más csapatba kerültek (Szürke Mutton, Sötétkék Drazsé,Citrom Limbo,Bordó Hunba), és nekünk is 13 „nem saját” játékosunk lett 4 egyesületből ( Kecskemét,Körmend,Óbudai Kaszások,     ) Türkiz Lufi néven.

Így játszott minden csapat 3 mérkőzést a három nap alatt, aminek fő célja a felhőtlen játék, nem pedig az eredmény hajszolása volt. Szerencsére sikerült elintézni, hogy a kisteremben játszó csapatok is játszhassanak az impozáns nagy csarnokban a második napon, így a mi gyerekeink csapatai is. Szombat délután mozilátogatás volt a program a gyerekek nagy örömére az Angry Birds című filmet nézhették meg 3D-ben..

A mérkőzések mellett kétszer is bent voltunk városnézésen, a mozi után a Tűztoronyba is felmentünk. Vasárnap a mérkőzéseket követően minden csapat delegált 1 játékost  a Kelet-Nyugat mérkőzésre ( mi Géringer Gergőt ) és a büntetődobó csapatversenyre (Kékesi Kolos) majd ezt követően volt az eredményhirdetés ahol mindenki aranyérmet kapott és egy névre szóló oklevelet.

Jó volt látni „egyszerre” ennyi kis kosarast és megállapíthattuk, hogy korosztályunktól nem vagyunk lemaradva technikailag, és vannak jó alkatú gyerekeink (más edzők szerint is) csak a fegyelmezettségben kell sürgősen előrelépnünk.

Sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtunk, és ha jövőre is szeretnénk a Gyerek korosztályban hasonló Jamboree-ba bejutni akkor hibáink kiköszöbölése mellett erényeink továbbfejlesztésével összefogással és szorgalommal kell tovább dolgoznunk.

{gallery}2016_06_24_sopron{/gallery}

                                                                                                               Nagy Gábor

 

 

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%