A mai feladat: KTE-Duna Aszfalt

2014.04.09, 09:00 Kosárlabda
Az alapszakasz harmadik helyezettje, a Stojan Ivkovic által irányított Kecskemét látogat ma Paksra. McGruder és Kerpel-Fronius sérült, előbbi helyett Robinson a keretben. A mérkőzés bevételét jótékony célra ajánlja fel az Atomerőmű SE, így kérjük, aki teheti, látogasson ki a mai meccsre!

Nem számíthatunk könnyű mérkőzésre a mai napon, a Kecskemét remek csapat, amely ellen mindenkinek meg kell szenvednie a győzelemért. A dolgunkat az sem könnyíti meg, hogy az elmúlt négy napban két sérültünk is lett, ráadásul mindkettőjüket ugyanaz kényszeríti az oldalvonal mellé: húzódás/részleges szakadás a hüvelykujjuknál. A feladat ennek ellenére is adott. ha tartani akarjuk a lépést a Szolnokkal, akkor nem hibázhatunk, tehát nyerni kell. Az edzéseken remekül teljesítő Robinson számára itt az újabb lehetőség a bizonyításra, ezúttal inkább kettes poszton, talán kevesebb teherrel a vállán, mint az Alba ellen.

Az ellenfél várhatóan teljes csapattal érkezik, az előző egymás elleni meccsünket csak civilben megtekintő Nikola Jovanovic is bevethető, ami sokat bővít Stojan Ivkovic variációs lehetőségein. A hétvégén a Kaposvárral mérkőztek meg hazai pályán, és ha szűkösen is, de legyőzték a somogyiakat. Különösen Marko Derasimovic volt elemében, 24 pontjával egyértelműen csapata vezére volt. Rá, illetve Wittmara külön figyelmet kell majd fordítani, mert ketten képesek valóságos triplazuhatagot zúdítani az ellenfélre.

Azonban a mai meccs nem csak a kosárlabdáról fog szólni. Az Atomerőmű SE és az Atomic Boys Szurkolói Egyesület közös akcióval próbál meg segíteni beteg szurkolóján, Uladisev Kírán. Aki szeretne részt venni az akcióban, és hozzájárulni Kíra gyógykezeléséhez, az látogasson ki a mai mérkőzésre! A részleteket IDE KATTINTVA lehet elolvasni.

Korábban

KTE-Duna Aszfalt - Atomerőmű SE
67-71
(16-20, 17-15, 16-22, 18-14)
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
V.: Papp P., Frányó P., Jakab L. (Szabó)

KTE: Wittmann 17/6, Mészáros 6, Djerasimovic 15/6, Hegedűs 9/6, Bencze 4.
Csere: Karahodzic 11, Pongó Ma. 3, Stefanovic 2, Pongó Má. -.
Vezetőedző: Stojan Ivkovic

ASE: Vaughn 15/6, Medve -, McGruder 9, Szabó 13/9, Jones 11.
Csere: Tóth 7, Kovács 9/6, Eilingsfeld 1, Markovic 3 , Baki 3/3.
Vezetőedző: Dzunic Branislav

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%