A MAFC ellen is csak egy fotó kell az ingyenes bejutáshoz

2015.01.17, 15:54 Kosárlabda
A Kaposvár ellen sikerrel debütált akciónkat a január 21-én megrendezésre kerülő MAFC-meccsen is megismételjük, az első 50 megosztónak ráadásul a szövetség által készített, az NB1 összes csapatát részletesen bemutató kiadványt is adunk ajándékba!

Egy héttel ezelőtt egy új akciót hirdetett meg az ASE (cikk ITT), amelynek résztvevői díjmentesen juthattak be az ASE soros mérkőzésére. Ehhez mindössze a meccset hirdető plakáttal kellett egy "közös képet" készíteni, majd azt feltölteni a facebookra, és megosztani az ASE facebook oldalán, vagy elküldeni üzenetben. Technikai vezetőnk, Jan Pavlik képe így nézett ki:

Az akció jól sikerült, így úgy döntöttünk, hogy a MAFC elleni is élni fog ez az akció, annyi kiegészítéssel, hogy az első ötven jelentkezőt még egy ajándékkal is meglepjük, mégpedig az MKOSZ által készített, színvonalas kiadvánnyal, amely a férfi és a női mezőny összes csapatát részletesen bemutatja, 176 oldalnyi terjedelemben. A kiadvány nagyon jól sikerült, érdemes tehát jelentkezni, és az ingyenes belépés mellett ezt is begyűjteni.

Még egyszer a feltételek: előbb egy fotó az ASE-MAFC meccs plakátjával, majd feltölteni azt a facebookra, végül megosztani az ASE facebopok oldalán, vagy elküldeni ugyanoda üzenetben. A határidő január 21., szerda 14.00-óra, addig várjuk a képeket a facebookon.


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%