2010/11 Alapszakasz Értékelés

2011.04.07, 10:51 Kosárlabda


A tavalyi szezonhoz képest mondhatni teljes átalakuláson ment át a csapatunk,a keretből Mészáros Zalán, Kovács Ákos, Morgen Ferdinánd és az operációja után  Körtélyesi Gergely maradt, hozzájuk csatlakozott a kölcsönből visszatérő Horti Bálint, valamint Tóth Péter, Faragó Péter, Jan Pavlik, a januárig eltiltott Farkas Attila volt a magyar sor, illetve a Brooks Sales , Ian Johnson, Brendan Winters külföldi légiós sor.
A körülményekre való tekintettel helyezésben kimondott cél nem volt, de természetesen szerettünk volna a paksi csapat hagyományosan magas elvárásainak megfelelni. A felkészülésünket nem sikerült a terveknek megfelelően végrehajtanunk melyet különböző sérülések is zavartak, ezek közül talán a meghatározó játékosnak igazolt Winters első forduló előtti bokasérülése tűnt érzékenynek, aki pótlására Jibril Hodges érkezett.
Ennek megfelelően közepes és hullámzó teljesítménnyel kezdtük a bajnokságot, de az első kör utolsó négy nehéznek tűnő mérkőzését megnyerve az élbolyba kerülve zártuk azt.  Zalán súlyos sérülése valamint a második kör sorsolásának kedvezőtlenebb volta miatt nehezebb „tavasz” elé néztünk. Időközben, az átigazolási idő lejárta előtt érkezett Vojvoda Dávid nem sokkal később távozott Winters. Összességében sikerült az „ősz” előkelő helyezését megtartanunk és az előzetes várakozás feletti teljesítménnyel a 3. helyen végezni az alapszakaszban. Azonban a bajnokságnak még nincs vége, sokak szerint csak most kezdődik, melyben természetesen szeretnénk minél tovább menetelni és a végén nevetni.

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%