Velkey: Hiányzott már ez a közösség és az edzések is!

2020.08.04, 13:53 Kosárlabda
Janival készítettünk egy rövid interjút.

 

Legutóbbi beszélgetésünk után sok minden történt, mesélj kicsit a felkészülésedről.

"A legjobb tudásom szerint igyekeztem magamat formában tartani, kondiztam, futottam, labdás edzéseket csináltam, édesapám testnevelést tanít, így volt lehetőségem a helyi tornaterembe is bemenni. A sport mellett sok időt tudtam a családdal is tölteni, ami nagyon hiányzott már, hiszen az utóbbi években kevés lehetőségem volt erre. A kapcsolatot folyamatosan tartottuk a fiatalokkal, ők itt Pakson készültek én pedig otthon, napról-napra láttam, hogy milyen keményen edzenek a srácok és ez egy plusz motiváció volt nekem is.
Ez a váratlan helyzet mindenkinek nehéz volt, én úgy váltam el a klubtól, hogy nem volt szerződésem a következő évre, de később az ASE jelezte, hogy igényt tart rám a következő szezonban is, ami szintén egy plusz motiváció volt a felkészülésemet tekintve. Visszakanyarodva márciusra, mi játékosok úgy állapodtunk meg a klubbal, hogy a fizetésünk bizonyos százalékát kapjuk meg, Lóránt Peti viszont saját elhatározásából a magyar fiatal játékosok fizetését kiegészítette. Ez egy nagyon szép és nemes cselekedet volt tőle, amit innen is szeretnék, szeretnénk megköszönni.

Milyen érzés most újra itt lenni?

"Hiányzott már ez a közösség és az edzések is, úgyhogy nagyon jó újra visszatérni és dolgozni. Mi kezdtük a legkorábban a felkészülést, bízom benne, hogy ez az előnyünkre is fog válni, az összeszokottság és a kémia pedig eddig is rendben volt, a magyar mag együtt maradt, nagyon remélem, hogy jó eredményeket tudunk majd a 2020/21-es szezonban elérni."

Az MKOSZ egyelőre még hivatalos döntést nem hozott, mindenki az október harmadikai rajtra készül. Te mit gondolsz, zártkapus találkozók lesznek vagy sem?

"Bízom benne, hogy nem kell zártkapus találkozókat játszanunk, de sajnos a mostani korlátozások mellett benne van az, hogy csak limitált nézőszám előtt játszhatunk, ami persze még mindig jobb lenne, mint nézők nélküli „edzőmeccs” feelinggel kosárlabdázni."


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%