Teo Cizmic távozik

2018.04.07, 07:32 Kosárlabda
Szerződést bontottunk vezetőedzőnkkel

A Jászberény elleni vereséget követően összeült az egyesület vezetése, és arra a döntésre jutott, hogy az elmúlt időszak hektikus teljesítménye miatt megújulásra van szükség. Úgy érezzük, hogy több lehetőség rejlik a csapatban a jelenleg mutatott teljesítménynél, így Teo Cizmic számára véget ért a paksi szerepvállalás. Mindemellett szeretnénk kiemelni, hogy a Magyar Kupa bronzérem megszerzése Teo Cizmic munkáját dicséri, az elmúlt évek kiemelkedő eredményéről van szó.
Ezúton is köszönjük Teo Pakson végzett munkáját. Kívánunk neki további szakmai sikereket karrierje során!

Ami az utódlását illeti, a klub lehetőségeit figyelembe véve a vezetőség arra a döntésre jutott, hogy az edzőkérdést helyi szinten kell megoldani. Ezért Schmidt Bélát kérték fel a feladat ellátására a szezon hátralevő részére.

A szakmai stábot illetően, az elnökség megerősítette Jan Pavlíkot szakosztályvezetői pozíciójában. Illetve örömmel tudatjuk, hogy Tóth János is visszatér klubunkhoz. János, korábbi leterheltsége enyhült, ezért a továbbiakban szakosztályelnökként fogja erősíteni klubunk munkáját.

Végezetül köszönjük szurkolóink türelmét és eddigi támogatását. Kérjük, hogy ezután is álljanak a csapat mellett, szükségünk lesz minden biztatásra, ahhoz, hogy minél jobb eredményt tudjunk elérni ebben a szezonban.
 

Fotó: Molnár Gyula


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%