Kovács Ákos érkezik

2018.06.13, 16:02 Kosárlabda
Az Alba Fehérvár csapatától visszatérő irányító két szezonra kötelezte el magát Pakson.

Kovács Ákost senkinek nem kell bemutatni, hiszen a mostani, székesfehérvári szezonját megelőzően nyolc idényt húzott le ASE-színekben. Az egyes és kettes poszton bevethető játékos érkezését minden bizonnyal örömmel üdvözlik szurkolóink is.

A 2018/19-es szezontól ismét piros-kékben pattogtató játékost az elmúlt évről és a következő szezonnal kapcsolatos elvárásairól kérdeztük:

ASE: Először is gratulálunk a bronzéremhez! Hogy érezted magad Székesfehérváron? Mit emelnél ki az elmúlt szezon tapasztalatiból?
Kovács Ákos: Köszönöm! Fehérváron összességében jól éreztem magam. A nemzetközi kupában való szereplés nagyon hasznos volt számomra. Fontos, hogy a hazai mellett külföldi közegben is kipróbálhattam magam, tapasztalatot szerezhettem abban a környezetben is.

ASE: Milyen reményekkel térsz vissza Paksra?
Kovács Ákos: Bízom benne, hogy hasonló erősségű lesz a csapat mint abban a nyolc évben, amikor ott játszottam. Mindenképpen az a célunk, hogy felzárkózzunk az élcsapatokhoz, szeretnénk a tabella elejére visszatérni.
A jelenlegi magyar magot képviselő játékosok közül mindenkivel játszottam már egy csapatban, Ruják Andrással pedig az utánpótlás válogatottból ismerjük egymást. Minden erőnkkel azon fogunk dolgozni, hogy sikeres legyen a következő évünk.

Isten hozott, Ákos! Hajrá, ASE!!!

Fotó: Molnár Gyula


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%